2777
2789
عنوان

سرلاک نستله مال اسرایل ندهم به بچم

207 بازدید | 27 پست

اولین بار سرلاک خریدنی برا دخترم خریدم دیدم همسرم نستله گرفته میگن تستله معلوم نیست توش چیه الان چکار کنم پسش بدم

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم

معلوم نیست توش چیه😂

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت تو این مملکت چیز اسراییلی وارد میکنن

همینجا پر میشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حالا فرض کن همینی که میگی هست، چرا نباید بدی بچه بخوره؟ چه ربطی داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا اصن دیگه این چیزا وارد نمیشه همش تو خود ایران پر میشه

میگن ماده اصلیش مستقیم که از اسرایل نمیاد از کشورهایی که از اسرایل میخرن وارد ایران میشه

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم

عزیزم مارک نستله اسراییلی هست ولی داخل ایران موادشه سودش به اسرائیل میرسه چون برندشه❤️ من خودم قبلا نان به بچم میدادم نستله بود الان دیگه نمیدم سوپرامیل میدم 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

میگن ماده اصلیش مستقیم که از اسرایل نمیاد از کشورهایی که از اسرایل میخرن وارد ایران میشه

گلم میدونم منم حرفتو قبول دارم ولی فعلا به بچه بده تا فردا یه مارک ایرانی بخری براش  اینم بدون چون دیدم. برات مهمه حتما اب می خوری قبلش ذکر خدا بگو اینجوری از هرچی سم پاک میشه اب شده پر از مواد شیمایی طلسمی جات