2777
2789
عنوان

میخوام کلاسمو عوض کنم

35 بازدید | 4 پست

اقا من کلاس نهمم امسال بعد ما سال هفتم که بودیم یه معلم خیلی خوب داشتیم حقوقشو اموزش پرورش نداد رفتش یه مدرسه غیر دولتی بعد امسال برگشته(به هیچکسی نگفتن من فهمیدم فقط) امروز با ولیم رفتیم مدرسه مدیر وسط حرف هامون پرید گفت نمیشه و لیست هامون بهم میخوره و شما نیستید فقط و .... بعد من گفتم من دیدم پارسال شما کلاس خیلی ها رو عوض کردید(اکثرا با پول یا حتی یه جعبه ماژیک برای مدرسه!! ولی اینو بهش نگفتم دیگه) و گفتم تونستیم عوض کردیم سر من و ولیم(مادرم) داد زد و رفت بیرون از اتاق!! من معدلم 20 هست با درس خوندن هم مشکل ندارم ولی چرا بچه های اونایی که انجمن هستن باید توی یک کلاس باشن؟ بعد اکثرا پاچه خوار هستن از هیچ کدومشون هم خوشم نمیاد اونم رفتار مدیر بود که فکر نکنم شانسی داشته باشم ولی شما نظری ندارید برای تعویض کلاس؟ (مدیر قبلا تو اداره هم بوده پارتی هم داره اگر میخواید شکایت و ..... رو بگید منصرف شید کلا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثلا 9/1 و 9/2 و 9/3 و ..... اینطوری هست

ببینید ما دختر هم که هستیم هر کلاسی رو که من عوض کردم بودن چندتا آدم بد و خیلی ببخشید پاچه خوار 

بهترین کار این هست که واقعا مثل خودشون بشید 

من همین کار رو کردم، و دبیرم اصلا دیگه به بچه های کلاس توجهی نمی‌کرد حتی به کسی که برای توجه دبیرمون همه کاری می‌کرد.

الان دبیرتون برای همه کلاسای نهم هست؟ 

اگر برای همه کلاسای نهمتون باشه خیلی سخت نگیرید