الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش از روی سرهنگ راستی چندین هزار نفر تولید میکردن
شده کابوس سارقین پایتخت
با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست
کلا رو پلیس حساب باز نمیکنم چون بارها مزاحمت داشتم یا جواب نمیدن یا نمیان ۴ سال قبل صاب خونه ام درو شکست حمله کرد به خونه ۴۷ بار زنگ زدم گفت خانم نیرو نداریم بعدم توهین کرد به من من داشتم از ترس جیغ میزدم گفت خانم چرا اینقد به ۱۱۰ زنگ میزنی چرا اینقد جیغ جیغ میکنی تلفن روم قطع کرد فرداش رفتم کلانتری گفت خانم لابد خودت کرم داشتی صاب خونه ات درو شکسته تو چراغ سبز نشون دادی ما بیکار نیستیم بیایم کمکت زنگ زدم مرجع بالاتر بیفایده یعنی ناموس وجود زن یعنی کشک تازه رئیس کلانتری میگه خوب به داداشت بگو بیاد کمکت میگمآقا برادر من ۷ ساعت فاصله داره اگه به من تجاوز میشد کی مسول بود گفت حالا که نشده