2777
2789
عنوان

کسایی ک گریه میکنن سوسولن بچه ننه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست
اهان پس انقد سرکوب کردی که دیگه خودتم نمیتونستی گریه کنی از این به بعد اصلا نریز تو خودت پیرت میکنه ...

تو خودم ک نمیریزم حمله میکنم ب بقیه موقع عصبانیت

ولی موقع ناراحتی نمیتونم گریه کنم داغون میشم از درون

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم از این به بعد اونقدر شاد باشی که از چشمات اشک بیاد. اشکت، اشک شوق و شادی باشه ان شاءالله.

قربونت برم همچنین 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چه ربطی داشتمن گفتم خودم هیچوقات غرورم نمیزاشت گریه کنمبجای بهتر کردن حال استارتر میاین فاز میگیرین

عزیزم شرمنده من خودمم حالم بده

نمیدونم چجوری معذرت بخوام 

دلخور نباش