2777
2789
عنوان

نظرسنجی ایا احساس افسردگی میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 23 پست
اخی عزیز دلم .. ان شاءالله بهترین سال باشه برات . من عید بدتراز این خیلی داشتم .گلم ، بیشتر این گذشت ...

انشالله 😙منم ازوقتی ازدواج کردم عیدا بهم خوش نمیگزره

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای گزینه ی اول بگید چکار میکنید شاد میشید به ماهم انرژی بدید لطفا .. 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
آمار افسردگی بالاست 😐

اهان اره گلم . متوجه منظورت با ایموجی نشدم . 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
من سال ۹۶یکم دل مرده شدم و زیاد گریه میکنم. بخاطرجداییم. بدترین سالم بود.  ولی در کل سعی میکنم ...

عزیزم بهت حق میدم یه مدت ناراحت باشی ولی درکل  جدایی گریه نداره باید خوشحال باشی که از یه ادم بی لیاقت راحت شدی . خوب کاری میکنی گل من  امضاتم خیلی عالیه . 

عزیزم بهت حق میدم یه مدت ناراحت باشی ولی درکل  جدایی گریه نداره باید خوشحال باشی که از یه ادم ب ...

مرسی از همدردیت عزیزم💋

اره ب امضام واقعا رسیدم.. شمام سعی کنین تلقین نکنین❤

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
مرسی از همدردیت عزیزم💋 اره ب امضام واقعا رسیدم.. شمام سعی کنین تلقین نکنین❤

قربونت گل من چشم حتما .