2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی تشریف بیارین😊

176 بازدید | 32 پست

سلام کسی در مورد زایمان توی بیمارستان شهید بهشتی میتونه اطلاعات بهم بده ،تجربه یی  کسی داره یا از اقوام تون کسی بوده اونجا زایمان کرده و راضی بوده ؟

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوردم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
شوما اصفونی ید 😁

عاره باجی😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
بیمارستان دولتی که رسیدگی شون خوب باشه سراغ ندارین ؟زهرای مرضیه چی اونجا چطوره؟

عزیزم حیف که هنوز نزاییدم وگرنه حتما راهنماییت میکردم:_) عقدم

خاب باجی کومک کن یه بیمارستان خوب دولتی پیدا کنم که تر وتمیز باشه رسیدگی م خوب باشه😄

عزیییزوم قشنگ اصفونی بودن ازِت چیکه میکندااااا

هم دولتی هم رسیدگی خوب؟ عاره بشین تا بیاد😂😂