اگه یه خانم ریزش مو ارثی داشته باشه باید چیکار کنه چه دارویی مصرف کنه؟ درسته درمانش همیشگی هست؟ دکتر گفت چون تو ژن هست باید تا اخر عمر مثل مسواک درمانو ادامه بدی شما چیکار کردین
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا تا چه سنی؟درسته میگن فقط یه دوره اس؟ بیشتر از ده سال نیست
تو دخترا نمیدونم ما ژن ریزش مو داریم ولی پسرامون کچل میشن پسرا فکز کنم تا قبل از 30 سالگی ریزش قطع میشه
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
کم پشت دیدم ولی اینکه هیچی نداشته باشن فکر نکنم بشن یا حداقل من ندیدم