2777
2789

من چند وقت دیگه مهاجرت میکنم میدونم کارم درسته و رفتن بهتره ولی هیچ کس نمیتونه حالمو بفهمه یعنی یه بغضی سر گلومه که تمومی ندارع:)))) 

من جونم برا خانوادم در می‌ره بیشتر از خودم و زندگیم اونها رو می‌خوام و حالا باید تنهاشون بزارم و برم یه جای خیلی دور اونور دنیا :)) 

نمی‌دونید چقد حالم بده ،اصلا عادت کردن خیلی سخته 

من با سن کمم دارم میرم تنهایی و خانوادم اینجان:)💔😔

یه حس خیلی مضخرفی دارم انگار این خاک و این خانواده گره خورده به جونم واقعا سخته واقعا سختههه🙃❤️‍🩹

بچه ها من واقعا حالم خوب نیست لطفاً درمورد مهاجرتم چیزی نپرسید یه روز دیگه تاپیک میزنم کاملا بهتون توضیح میدم و راهنماییتون میکنم....🌹

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اما اینو بدون ک خانواده هیچوقت برات نمیمونن بلاخره هممون رفتنی هستیم ب پیشرفتت فکر کن کمتر احس ...

تا وقتی هستن چرا نه‍؟چطوری آدم می‌تونه مامان باباشو

تنها بزاره و بره؟

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

واقعیت است اینی که گفتی . من رفتم و برگشتم. باید بدونی قراره چه حسی قراره داشته باشی و فکرت را کنترل کنی و خاموشش کنی. اگر‌نمی تونی فکرت را خاموش کنی یا تکنیک هاش را یاد بگیر یا نرو.

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست 

تا وقتی هستن چرا نه‍؟چطوری آدم می‌تونه مامان باباشو تنها بزاره و بره؟

خب نرو بمون اینجا دلسوزی کن احساساتی باش پسرفت کنی بجای پیشرفت مثل من ک فوق لیسانس خوندم و دانشجوی دکترا هستم و بیکارم بشی

برو

همه اونایی هم که رفتن این حس ها رو داشتن

ولی همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه 

تو میایی اونا میان پیشت 

شایدم یه روز براشون بتونی اقامت بگیری

خلاصه که برو

بعدا از خودت برای رفتن تشکر می کنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊