2777
2789
عنوان

به نظر تون تسخیر شدم ((جن زدگی))

76 بازدید | 10 پست

توی دین مسیحیت یه چیزی وجود داره به اسم جن گیری

عیسی مسیح حتی بعضی افراد لال و بیمار رو با جن گیری شفا میداد و از درون یه زن بدکاره ۷ تا روح خبیث بیرون کشید

من بعضی وقتا خیلی خبیث میشم به شدت گناه میکنم و دست خودم نیست انگار کنترل خودمو ندارم بعد میشینم به کسایی که به شدت ازارشون دادم فکر میکنم و میخندم بعضی وقتا احساس میکنم مغزم پره از افکار و صداهایی که دست من نیست خوابای عجیب می بینم و بدنم بعضی وقتا کلا درد و ضعف میگیره و یهو خوب میشه

قبلا با یه آقایی در ارتباط بودم که بعدا مشخص شد ایشون بدکاره هستن و حرفای عجیبی به من زدن گفتن من تخم هوسو توی تو کاشتم نمی‌تونی از بین ببریش از درونت تغذیه می‌کنه این همون چیزیه که حوا هم نتونست ازش بگذره

بعد این اتفاق تا مدت ها خود به خود بدون اینکه دست خودم باشه مخصوصا وقتایی که یاد خدا میوفتادم و بهش نزدیک میشدم این آدم میومد تو ذهنم و خود به خود مجبور میشدم سمتش برم

یه مدته با هزار تا دعا و قسم دادن خدا جلو شو گرفتم اما حس میکنم اینا همه اثر اون آدمه چون اصلا آدم خوبی نبود و یه نفر هم بهم گفت بعید نیست با شیاطین ارتباط داشته باشه(بر اساس کار هاش و رفتارش و گفته هایش)

نی نی یار پاک نکن به خدا دارم اذیت میشم راهنمایی م کنید

با یکی از علمای قم صحبت کن ولی به دید من تلقین کردی به خودت و خودت باور کردی کارای بدی که انجام میدی توجیهه ش اون ادمه در واقع کردی سر پوش گناهات

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

ببین جن زده نشدی شیطان صفت شدی و ذات بد 

که اینارو باید درستش کنی حالا چجور 

دوستاتو تغییر بده 

ظاهرتو درست کن 

سمت رابطه های خارج عرف نرو

نماز بخون یا نخوندیم برای خدا و شکر گذاری در روز 3 بار تایم سجده و شکر گذاری برای خدا در نظر بگیر 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی از علمای قم صحبت کن ولی به دید من تلقین کردی به خودت و خودت باور کردی کارای بدی که انجام میدی ...

نه نه من خودم نمی‌خوام گناه کنم اصلا دست خودم نیست اون گناهه که بخوام سر پوش بذارم 

برو پیش یه روانشناس خیلی حاذق اینا همش خرافاته فقط قدرت ذهته که این چیزارو بخ وجود میاره و ضمیر ناخوداگاه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

❤️ پاداش ترک گناه

🌹بسم الله الرحمن الرحیم

استاد عظیم الشأن ما علامه طباطبایی (رحمه الله) از قول یکی از دوستان خود نقل می کردند که گفته بود: در راه کربلا بودم و در صندلی پهلوی من یک جوان نشسته بود.

خیلی مؤدّب و مشغول راز و نیاز خودش بود. وقتی رسیدیم به جایی که حدود چهار فرسخ تا حرم مطهّر فاصله داشت، دیدم آن جوان یک تلاطم درونی پیدا کرد و شروع کرد به گریه کردن. به وی گفتم: ای جوان چه شده؟ گفت: می دانی اینجا کجاست؟ اینجا کربلا است. من هم اینک شنیدم که امام حسین (ع) به همه ما خوش آمد گفتند.

آن شخص می گوید: خیلی تعجّب کردم و با خود گفتم این جوان به کجا رسیده است که صدای خوش آمد گوئی امام حسین (ع) را می شنود. از او پرسیدم تو چه کرده ای و چه شد که به این مقام رسیدی؟

جوان گفت: من سر تا پا گناه بودم. عادت به گناهان خود کرده بودم و نمی توانستم دست از عصیان بکشم. شبی در یک جلسه گناه تا نیمه شب ماندم و بعد از خروج از جلسه، به خدا گفتم: خدایا دست من را بگیر، ای خدا خسته شده ام.

از این نوع زندگی و از گناه کردن خسته شده ام. به طور جدّی و همراه با انصراف از گناهان گذشته از خداوند طلب اصلاح کردم. صبح فردا عالم شهر مرا خواست و قبول کرد که من شاگرد او بشوم. اوّل یک دوره اعتقادات به من آموخت.

سپس گفت: تو اعتقادات را از نظر علمی آموختی. ولی به تنهایی کاربرد ندارد. تو را به خواندن قرآن و دعا و توسّل به اهل بیت (علیهم السلام)، مخصوصاً توسّل به حضرت عصر «ارواحنافداه» سفارش می کنم.

اگر هم گناه کردی، فوراً جبران کن. فوراً از خداوند عذر خواهی کن. در این صورت می توان گفت که دلت اصول دین را پذیرفته است. بعد از مدّتی هم استادم به من گفت: الحمدلله عقل و دل تو اعتقادات و دین را باورکرده است.

امّا اکنون لازم است قدری اعتقادات خود را با «ولایت»، تزئین کنی تا تکمیل شود. به همین جهت من را به کربلای معلّی فرستاد. آمده ام به کربلا تا از امام حسین (ع) یک توفیق و جذبه ای بگیرم و برگردم.

استقامت در انصراف از گناهانی که برای انسان به صورت عادت در آمده است، مشکل است. امّا پاداشی اینچنین دارد.

منبع : سیر و سلوک، ص181

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭