2777
2789
عنوان

وای بوی وحشتناک بیاید

647 بازدید | 51 پست

یه دختر خاله ای دارم سرش بوی وحشتناک میده وقتی رد میشه میگی مردم از بوی سرش بوی چربی و دنبه میده فرستادمش حموم با شامپو شوره و زد حساسیت ۴بار سرش رو شست وقتی در اومد بوی اصلا بهتر نشد مامانشم اهمیت نمیده چیکار کنیم چون رفت امد داریم باهاش دختره هم کلاس ۴دبستانه

کاربر قدیمی ام عضویتم جدید شده😀

وای خدا😱😲😷😷

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد حساسیت 

خوب لابد عفونتی چیزی داره

چندبار دیگه بشور 

نشد با دامستوس بشور

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ببرینش دکتر. شاید زخمی چیزی تو سرش باشه که عفونت کرده. گناه داره طفل معصوم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
دامستوس😲😲😲😲😲

خوب چیکارکنم

خواستم بگم وایتکس دیدم دامستوس قویتره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷