2777
2789
عنوان

منم نی نی میخوام 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 46 پست
نه بابا من خودم بدون دارو بعد از ۱ سال طبیعی باردار شدم

خدارو شکر ولی بازم برای همه اینجوری نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه عزیزم ولی دارم میمیرم از نبودنش

درکت میکنم‌گلم 

منم میفهممت من تو ماه نهم از دست دادمش به خاطر سهل انگاری دکترا 

😢😢😢😢😢😢😢😢

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من بعده ۷ سال انتظار باردار شده بودم که اونم تو پنج ماهگی زایمان زودرس کردم از دست دادمش  دلم ...

ای وای الهی عزیزم خدا انشاءالله به زودی یه خوشگلو سالمو صالحشو بهت بده ۱۰ بار دعای مشلول حتما با وضو در پاکی بخون مطمئنم جواب میگیری

خدایا دوستت دارم...
مـــن؟؟؟😐😐😐😐

نمیدونم😐

شما بودین؟ 

دوقلو داشتین با یه بچه کوچیک😣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مممممممنم میییخوام خدایا دیگه چکارکنم که نکردم😓همه آزمایشارو رفتم هیچ مشکلی نیس اما بازم ۴ماهه اقدا ...

منم هیچ مشکلی ندارم ولی نمیدونم چرا هر ماه پری میاد 😭😭😭😭

من بچه قبلیم سه سوته باردار شدم. یعنی داشتم پیشگیری هم می کردم. ولی الان هفت ماهه که خبری نیست. من همین که جلوگیری رو کنار گذاشتم داشتم در مورد زایمان آسان و این چیزا می خوندم. فکرش رو بکنید اصلا فکرش رو هم نمی کردم.

نمیدونم😐 شما بودین؟  دوقلو داشتین با یه بچه کوچیک😣

😟من ۱۹سالمه😂😂😂😂کی تونستم یه دوقلو بیارم با یه بچه کوچیک خدا از زبونت بشنوه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😟من ۱۹سالمه😂😂😂😂کی تونستم یه دوقلو بیارم با یه بچه کوچیک خدا از زبونت بشنوه

آخه اونم اسمش مونا بود😅ببخشید گلم 

خدا بهت ببخشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️