2777
2789
عنوان

منم نی نی میخوام 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 46 پست
آخه اونم اسمش مونا بود😅ببخشید گلم  خدا بهت ببخشه

عزیزمی مونا زیاد هست من مونا۷۷ملقب ب مونا پیکاسو هستم خوشبختم😙

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه قبلیم سه سوته باردار شدم. یعنی داشتم پیشگیری هم می کردم. ولی الان هفت ماهه که خبری نیست. من ه ...

چون استرس نداشتید و تو فکر حاملگی نبودید زود باردار شدید

شما هم یه مسافرت برید و برگرید حامله اید مث من😄

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزمی مونا زیاد هست من مونا۷۷ملقب ب مونا پیکاسو هستم خوشبختم😙

آره چقد موناها زیاد شدن 😥آدم اشتباه مییگیره

منم مهتا هستم لقبم ندارم ۲۵ سالمه 

خوشبخت ترم😄😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من بعده ۷ سال انتظار باردار شده بودم که اونم تو پنج ماهگی زایمان زودرس کردم از دست دادمش  دلم ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت کننده ست 😔😔😔 انشالله خدا به هممون عیدی بده 🙄🙄🙄

فکر کنم سن و سال هم خیلی بیش تر  از قبل خودش رو نشون میده. من ماه قبل فولیکول ۲4 داشتم. ولی هنوز نتوانستم شوهرم رو بفرستم آزمایش.

آره چقد موناها زیاد شدن 😥آدم اشتباه مییگیره منم مهتا هستم لقبم ندارم ۲۵ سالمه  خوشبخت ترم😄� ...

😂😂😂😂عزیزی😘

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اتفاقا الان مسافرتم 😂😂😂 ولی فکر بارداری ول کنم نیست متاسفانه

عه چه بد 

من انقد درگیرش بودم که حد نداشت 

ولی عید رفتم مسافرت اونجا هم موعد تخمک گذاریم بود وقتی برگشتم فهمیدم باردارم😄اونم ۲ قلو 

چون واقعا از فکرش رها شده بودم 

وااای چه خوب 😍😍😍 خدا براتون نگهشون داره عزیزم

خدا بتو هم ببخشه گلم 😙