2777
2789

عمه هام دیگه شورشو درآوردن بخوای خونشونم نری میگن دشمنی نکن با ما و تو حسودی و هزارتا حرف چرررت

خونم ک میان بریز بپاش میکنم تنقلات دونوع غذا و نوشیدنی و هزارتا خرج و عشق و حال با بچه هاشون میان و میرن

ولی من تک و تنهام و یک نفرم خونه هاشون ک میرم نه میوه نه نوشابه ای نه چیزی اونوقت پز پز پز

تنقلات ک هرررررگز 

دیروز یکیشون بعد ۳ماه مثلا اومد دورهمی بگیره اومد آش رشته درست کرد رفتم 

اولا ک نصفشو داد شوهرش برد واسه فامیلاش ک پز بده 

دوم پیاز داغ کمی درست کرد همشو ریخت رو مال اونا

بعد آورد سر سفره بخوریم با خنده خنده فقط میگفت ۱تومن فقط کشک ریختم داخلش!!!!منم بدم میومد بخورم!!!

همسن خودمن تقریبا ولی اونا هم خونه دارن هم نفری دوتا ماشین

و طلا و پول ولی بازم اینطوری ان!!!!!!!

اصلا کاری ب خسیس بودنشون ندارم اینکه فک میکنن ما خر هستیم منو ناراحتم میکنه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده تومن کشک بریزی آدم پول غذا به مهمون نمیگه حتی به شوخی خوب نیستشما هم وقتی میان خونتون مثل خودشن غ ...

دیگه اون یکی عمم دید خیلی دارن ضایع میشن بهش گفت منتشو نزار حالا

وقتی نمیری زنگ میزنن میگن تو چرا با ما دشمنی مگه ما رقیب تو هستیم؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خب بگن ک چی؟ بزار هرچی میخان بگن مگ مهمه؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
همین الانشم شده دوماهی یکبار ک اونم اینطوری پذیرایی میکنن

خیلی حرفشون برات مهم نباشه...بهانه بیار نرو یا رفتی بی توجه باش

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من از بچگی باهاشون بزرگ شدم دوسشون دارم واسه همین نمیتونم رک بگم خیلی بدید

منم عمه هام رو خیلی دوست دارم ولی شده یه وقتایی عمه ام دعوام کرده ...داد زده سرم...یا یه وقتا جونش برام میده ولی در کل من به چشم مادر میبینمش تو هم یا به چشم خواهر ببینشون یا اصلا نرو

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......