2777
2789

سال تحصیلی هم نزدیکه و این بچه های اضطرابی با هزار و یک مشکل عاطفی روحی و.. کم آوردم خیلی داغونم.. از نظر خیلیا مادرا حق خسته شدن و غر زدن و انتقاد ندارن ولی مگه من کامپیوترم. زن محبت و توجه و وفاداری و عشق رو از شوهرش میگیره و به بچه هاش میده، وقتی من خودم داغون و پنچرم و یه زن افسرده شدم چجوری مادری کنم برای این بچه های پر از نیاز؟موضوعی هم نیست که بتونم بیخیال باشم وادامه بدم،اصلا در توانم نیست بی خیال بودن.قرصای آرامبخش شادی آور هم اختلال ارگاسم می یاره که واقعا اذیت کنندست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نرو بچهات خیلی بعد شما و با وجود نامادری داغون میشن

اگه میخوای طلاق بگیری بچهاتو جای مهریه حضانتشونو بگیر اگه نه سعی کن بسازی بخاطر بچها

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و امسال جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭

عزیزم نرو بچهات خیلی بعد شما و با وجود نامادری داغون میشناگه میخوای طلاق بگیری بچهاتو جای مهریه حضان ...

من مهریه رو بخشیدم حق طلاق گرفتم که خواستم برم سمت طلاق نتونه اذیتم کنه، هرچند پارسال چند بار رفتم ولی هر بار با اشک تمساح و گریه ووعده وقول برم گردوند، الانم میترسم برم باز گولم بزنه برگردم، رفتنی که طرف گولت بزنه و پشیمونیش از ته دل نباشه چه فایده.. اول باید خودمو درمان کنم اگه رفتم دیگه گولشو نخورم بعدش خواستم برم، برم. ولی از طرفی هم دلم برای بچه هام میسوزه ولی خب منم آدمم واقعا همچین مادری که من الان هستم نبودنش بهتره تا اینجوری بودن😔

میترسه بیشتر خیانت کنه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

فقط برو من به جای بچت دارم میگم برو

پارسال چند بار رفتم ولی هر بار با اشک تمساح و گریه ووعده وقول برم گردوند، الانم میترسم برم باز گولم بزنه برگردم، رفتنی که طرف گولت بزنه و پشیمونیش از ته دل نباشه چه فایده.. اول باید خودمو درمان کنم اگه رفتم دیگه گولشو نخورم بعدش خواستم برم، برم. ولی از طرفی هم دلم برای بچه هام میسوزه ولی خب منم آدمم واقعا همچین مادری که من الان هستم نبودنش بهتره تا اینجوری بودن

الان اختلال ارگاسم مهمتره یا اضطراب و افسردگی و تنش تو خونه؟ 😐😐

برای کسی مثل من که گرمه نمیشه گفت اون قضیه مهم نیست. 😔. هرچند هر از گاهی ناچارا استفاده میکنم از اون قرصا ولی دلم برای خودم وجوونیمم میسوزه که تباه این مرد شد که یا پی زن هاست یا فیلم میبینه و ماهی یه بار می یاد سمتم و وقتی هم می یاد میخواد رابطه به میل اون پیش بره.من پس نیازمو بجز شوهرم کی باید برآورده کنه،اینجور مردا حتی انقد زرنگ نیستن دیگه کم خرج ترین راه همین رابطه جنسی خوب هست که زنشونو بکشونن سمت خودشون ولی تو همون هم کوتاهی میکنن. حرف شما هم متینه بله ولی قرص هم بخورم و شاد باشم و میل جنسیم بره اونموقع اصلا من به درک خودشم تو رابطه وقتایی که قرص خورده باشم میگه چرا پس تو فعال نیستی. یعنی همه چیو با هم میخواد به نفع خودش، متوجهید چی میگم؟ 

الان با این شوهر خائنت نگران اختلال ارگاسم نباش اتفاقا اون قرصا میل جنسیو کم‌میکنه خوبه

برای کسی مثل من که گرمه نمیشه گفت اون قضیه مهم نیست. 😔. هرچند هر از گاهی ناچارا استفاده میکنم از اون قرصا ولی دلم برای خودم وجوونیمم میسوزه که تباه این مرد شد که یا پی زن هاست یا فیلم میبینه و ماهی یه بار می یاد سمتم و وقتی هم می یاد میخواد رابطه به میل اون پیش بره.من پس نیازمو بجز شوهرم کی باید برآورده کنه،اینجور مردا حتی انقد زرنگ نیستن دیگه کم خرج ترین راه همین رابطه جنسی خوب هست که زنشونو بکشونن سمت خودشون ولی تو همون هم کوتاهی میکنن. حرف شما هم متینه بله ولی قرص هم بخورم و شاد باشم و میل جنسیم بره اونموقع اصلا من به درک خودشم تو رابطه وقتایی که قرص خورده باشم میگه چرا پس تو فعال نیستی. یعنی همه چیو با هم میخواد به نفع خودش، متوجهید چی میگم؟ 

عزیزم نرو بچهات خیلی بعد شما و با وجود نامادری داغون میشناگه میخوای طلاق بگیری بچهاتو جای مهریه حضان ...

انشالله به خواسته ات برسی عزیزم، خواسته ات چقد جزئیات ریز داره😅😅

برای کسی مثل من که گرمه نمیشه گفت اون قضیه مهم نیست. 😔. هرچند هر از گاهی ناچارا استفاده میکنم از او ...

عزیزم اتفاقا شما که گرم مزاجی باید یه چیزی بخوری که سرد بشی. با بعضیا باید مث خودشون رفتار کنی. بهش بی توجهی کن فک کنه تو هم سرت جایی بنده.یا فک کنه شما هم بافیلمای پ ورن خودتو مشغول میکنی که بهش نیازی نداری.شاید یه تلنگری بهش خورد