2777
2789
عنوان

آموزش دقیق عشوه گری😜😉

162707 بازدید | 149 پست

مطالبی که اینجا میخونید تو هیچ کتابی نوشته نشده حتی تو هیچ جای اینترنت هم من که ندیدم.

ضرورت عشوه گری برای هر خانم متاهلی

اگر خانم ها بدونن ک  چقدر عشوه و ناز برای مردا دوست داشتنی و لذت بخشه  به جای وقت صرف کردن برای آشپزی و بساب و بشور, عشوه ریختنو  یاد میگرفتن  و انجام میدادن و اگر به خوبی و به جا و به اندازه باشه جای همه چیزو میگیره  و محبت و وابستگی عجیبی برای شوهر به وجود میاره

به شما بگم ک  عشوه گری حتی از زیبایی صورت و اندام و خوش تیپی هم مهمتره چون محرک تره

فرق زن با مرد تو چیه ؟!؟!؟!؟!؟!؟ زنی که حرکات و عشوه های خاص زنانه نداشته باشه و رفتار و حرف زدنش مردونه باشه به چه درد شوهر می خوره؟. خب اون  مرد اگه می خواست با یه زنِ مرد ازدواج کنه اصلا چرا ازدواج کرد, خب دوستان هم جنس خودش بودن که ، براش بس بود دیگه

خواننده خاموش بودم همتونم میشناسم 😏😏😏

خانمهای محترم یاد بگیرید به شوهر خودتون لذت بدید تا

1-   خودتون لذت ببرید.

2-   برای شوهرتون جذاب و خاص باشید و مورد توجهش  قرار بگیرید.

3-   روابطتتون با هسرتون سرد و بی روح نشه.

4-  وظیفه اصلیتون ک خدا براتون قرار داده و اون خوب شوهر داریه به جا آوردین.

5-  اجر جهاد در راه خدا را ببرید.

6- این کارو برای رضای خدا انجام بدید تا به خواسته های معنوی خودتون هم  برسید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باز میان میگن چرا انقدر مردا رو گنده میکنین

چرا ما زنا انقد واسه مردا وقت میزاریم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
یاد شهناز تهرانی میفتم اسم عشوه میاد 😨😆

عشوه ندوس این شکلی میشم😨

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
الان باز میان میگن چرا انقدر مردا رو گنده میکنین چرا ما زنا انقد واسه مردا وقت میزاریم

من عاشق عشوه گریم 

به خودم برسم وآرایش کنم 

چون فقط خود خودم خیلییییی لذت میبرم 

الان باز میان میگن چرا انقدر مردا رو گنده میکنین چرا ما زنا انقد واسه مردا وقت میزاریم

اهمیت نده,  عشوه گری قدرت یه زنه!!!

سینه ها: سینه ها را به بالا بدهید و هیچ وقت افتاده و خموده نایستید. سوتین محکم که سینه را مستقیم و کمی به بالا نگه دارد ببندید. فکر نکنید خب لباس زیر است و دیده نمی شودنه. لباس زیر برای مردان جذاب است هم رنگ آن و هم مدل آن. خیلی تنگ نباشد که جای آن روی بدنتان بیفتد و نیز باید دست راحت داخل آن برود. برای خوشنودی خدا که در خوشنودی همسر است برای آن پول خرج کنید.