2777
2789

من خودم هنوز مجردم ولی کارهای خونه اکثرش با منه

بعضی روزها از شدت خستگی اصلا نا ندارم حرف بزنم

مادربزرگای ما که بچه زیاد داشتن و مدام در حال آشپزی و... خیلی بیشتر زحمت کشیدن

اما اکثر مردم به زنِ خانه دار به چشم بیکارِ مفت خور نگاه میکنن

چند وقت پیش یکی از کاربرا اینجا گفت:

شوهرش بِهِش گفته چون عرضه نداشتی برای خودت کار پیدا کنی؛کلفتی کردن حقته

خیلی دلم براش سوخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدگاه همه اینطور نیست این صحبت ها از مغزهای پوسیده نشأت می‌گیره 

بلعکس هم داریم این‌جا بارها دیدم که نوشته شده  خانم های شاغل زنانگی ندارند فرسوده ان و ... 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اینو بخون

خود غربیها الان دارن روی برگردوندن زنان تو خونه کار میکنن

🔴فمنیست‌ها برای مقابله با فرهنگ خانواده، زن مستقل را تبلیغ کردند اما الان خودشان هم مانده‌اند چه کنند و زورشان به نقد نقش مردانه می‌رسد !

▪️فمنیست‌ها مدعی بودند با ناهنجاری سنت که منجر به ستم زن شده مبارزه می‌کنند و دنبال احقاق حق زنان هستند اما در عمل فمنیستم به مبارزه با مفاهیم دینی، اخلاقی و خانوادگی مثل حجاب و ممنوعیت سقط جنین یا مبارزه با هویت و نقش جنسیتی روی آورد و در این بین آموزه‌های دینی و اخلاقی بیشترین صدمات را از فعالین فمنیسم متحمل شد.

▪️ یکی از مواردی که فمنیست‌ها بیشتر آن را ترویج دادند دختران مستقل بود که اتفاقا جذاب هم می‌نمود اما کم‌کم همین دختران مستقل پردرآمد دچار تنهایی و انزوا شده و در انتخاب همسر مناسب دچار سردرگمی شدند. الان فمنیست‌ها که با ثمره‌ی فعالیت‌های خود و تنهایی زنان مواجه شده‌اند به دنبال تغییر رفتار خود نیستند و تلاش می‌کنند دوباره به نقش‌های مردانه دستبرد بزنند تا بتوانند جایگاه قیومیت مرد را به طور کامل استحاله کرده و زن را قیوم مرد بکنند‌. زن غربی که صد سال زودتر از زن شرقی به دنبال تخریب نقش‌های جنسیتی رفته بود بعد از مشاهده صدمات جدی آن اینبار با شتاب بیشتری به نقش‌های سنتی روی آورده تا جایی که در فضای مجازی زنان سنتی خانه دار که به مرد وابستگی اقتصادی دارد را به شدت تبلیغ میکنند. 

◀️اما برای حفظ خانواده راهی نداریم جز کنار زدن افراط و تفریط و برگشت به آموزه‌‌های اهل بیت که هم کرامت و حقوق زن حفظ شود و هم سلامت روانی مردان و هم اخلاق جامعه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خب بیکارن دیگه

کار های شخصی و خانوادگی که نشد کار

همه انجام میدن اونا رو

خانم شاغل هم انجام میده

با این حجم از خیانت و اعتیاد و ... زن ها اگر کار درست و حسابی و درآمد نداشته باشن واقعا باخت دادن

کاش فقط میگفتن بیکار 

یه کاربر چند روز پیش میگفت بیکار و بیسواد و بی لول که هنرشون فقط زاییدنه 

اینقد دلم شکست 

یه سری هامون واقعا خانواده ی خوبی نداشتیم که اجازه بدن تحصیل کنیم و پیشرفت ولی داریم برای بزرگ کردن و تربیت کردن آدمای آینده ی این جامعه از جون مایه میزاریم این هنر نیست ؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

دقیقا همین چند دقیقه پیش داشتم به این فکر میکردم

انقد میگن تو خونه ای بیکاری هیچ کاری نمیکنی اگه یه درصد خودشون بزارن جای یه خانم میبینن چقد سخته هروز آشپزی و تمیز کاری همینجوری روزهات تکراری بگذره و اونم تهش بگن دستت درد نکنه یا نگن و بگن بدمزه اس و فلانه واقعا یه خانمه که داره طاقت میاره بنظرم آقایون اصلا نمیتونن از پسش بر بیان 

عاشق نوتلام🍫❤️

کاش فقط میگفتن بیکار یه کاربر چند روز پیش میگفت بیکار و بیسواد و بی لول که هنرشون فقط زاییدنه اینقد ...

والا دوست من وکیله

مدام سفر خارجی میره

هم سنیم ۴۵ سالشه

مجرد مونده و حسرت داشتن بچه و یه زندگی کنار یه همدل داره

میگه کاش خانواده م مجبورم میکردن ازدواج کنم

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خب بیکارن دیگهکار های شخصی و خانوادگی که نشد کارهمه انجام میدن اونا روخانم شاغل هم انجام میدهبا این ...

کجا بیکارن‌. من شبا از درد پا نمیتونم بخوابم از بس کل روزو تو خونه را میرم و جمع میکنم انگار میخ کوبیدن تو پاهام 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

کجا بیکارن‌. من شبا از درد پا نمیتونم بخوابم از بس کل روزو تو خونه را میرم و جمع میکنم انگار میخ کوب ...

اونایی میگن بیکارن که

خونه هاشون از کثیفی و شلختگی بوی تعفن گرفته

تربیت بچه هاشونم واگذار کردن به جامعه

البته من خودم شاغل بودم 

فروشگاه لوازم التحریر داشتم واگذار کردم چتد سال پیش

الان یه سایت دارم و کار مطابق رشته م رو در خونه دارم

کجا بیکارن‌. من شبا از درد پا نمیتونم بخوابم از بس کل روزو تو خونه را میرم و جمع میکنم انگار میخ کوب ...

خب عزیزم کاری که شما انجام میدی رو تمام زن ها اعم از خانه دار و شاغل و مادر و ...انجام میدن 

ولی آیا درآمدی داری؟ 

درآمد داشتن مطرحه دیگه

وقتی میگیم بیکار و شاغل منظور کسب درآمد هست

اونایی میگن بیکارن کهخونه هاشون از کثیفی و شلختگی بوی تعفن گرفتهتربیت بچه هاشونم واگذار کردن به جامع ...

اکثرا دورو ورم خانما کارمندن به شخصه هر کدوم رو دیدم از کثیفی تو خونه هامون نمیشه قدم گذاشت بچه هاشونم یه روز خونه این یکی یه روز خونه اون . دیگه کسی نمی‌خواد بچه هاشونو حتی نگه داره. نمی‌گم همه همین طورن ولی واقعا اونایی که من دیدم زندگیهاشون ترکیده. هر کی شاغل هست دو شغل داره سخته به هر دو شون رسیدن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خب عزیزم کاری که شما انجام میدی رو تمام زن ها اعم از خانه دار و شاغل و مادر و ...انجام میدن ولی آیا ...

بیکار نیستن واقعا این که مزایایی براشون در نظر گرفته نمیشه دلیل نمیشه که بگیم بیکارن‌ اون دیگه یه مشکل جداست