2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

58 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین امیدوارم که هر کی کنکوری هست و انتخاب رشته کرده به هر چیزی که دوست داره برسه❤️

بچه ها من تو ی دوراهی گیر کردم میشه شما هم نظرتون رو بگید🙏🏻

من لیستم الان حاضره واسه دانشگاه آزاد هم میخوام انتخاب رشته کنم ولی الان بین اینکه مامایی تبریز آزاد رو اول بزنم یا اتاق عمل و هوشبری شهر های اطراف رو اول بزنم موندم 🥲

مامایی هم میدونم قطعا قبول میشم تو آزاد حتی سراسری و دیگه نمیرسه تا اون یکی رشته هایی که زدم( اتاق عمل و هوشبری و پرستاری) دیده شه تو انتخاب رشته ام ولی از ی طرفیم هم اگر شهر های اطراف همین رشته ها رو بیارم فکر نکنم خانواده و خودم بتونم از هزینه جدا از دانشگاه همون رفت آمد خوابگاه خورد و خوراک و ... بر بیایم شما جای من بودید اولویت هاتون چطور بود؟

خودم رشته هایی که گفتم رو بیشتر از مامایی دوست دارم ولی انگار گاهی فقط دوست داشتن کافی نیست💔

حنا دختری در مزرعه👩🏼‍🦰🪺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامایی چن نفرگفتن زایشگاه باید بری منم بدم اومد تازه بیکار زیاد داره

عوضش مثلا پرستار باید دستورات دکتر رو انجام بده ولی مامایی خودش تجویز میکنه شاید تو یه بیمارستانی کارم گرفت 🤦

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

منم بین پرستاری و مامایی موندم 🤦چون خودمم بین علاقه و خیلی چیزا موندم نمیتونم چیزی بگم

خیلی بده بین دوراهی گیر کردن🤦🏽‍♀️💔

حنا دختری در مزرعه👩🏼‍🦰🪺

پرستاری بزن دختر شهر دیگه چهارسال بری وبیای پول بکنار سخته هوشبری ومامایی بازار کارش جالب نیس همشو پ ...

یعنی شما میگید پرستاری شهر های اطراف آزاد می ارزه؟

آزاد رو فقط پیرا زدم سراسری ها روانشناسی تبریز رو زدم

حنا دختری در مزرعه👩🏼‍🦰🪺

مامایی چن نفرگفتن زایشگاه باید بری منم بدم اومد تازه بیکار زیاد داره

مامایی و علوم آزمایشگاهی رو از یکی از مشاورا پرسیدم گفتن واسه دختر ها مامایی خیلی خوبه و قبولی هم میده من علوم آزمایشگاهی رو شک داشتم به بازار کارش ولی ایشون گفتن اگر نظر من و بخوای شاید بتونم بگم علوم آزمایشگاهی از هوشبری بهتره نمیدونم باز🤦🏽‍♀️ 

حنا دختری در مزرعه👩🏼‍🦰🪺

مامایی و علوم آزمایشگاهی رو از یکی از مشاورا پرسیدم گفتن واسه دختر ها مامایی خیلی خوبه و قبولی هم می ...

درست گفته هوشبری نزن اگه مامایی دوس داری بزن رادیو اگه رتبت میخوره اونم بزن اخرای انتخابت اول روانشناسی بزن اولویت صدوپنجاهم هم علوم ورزشی یکی دوتا باسوابق بزن 😂

پرستاری مراغه سراب مرند هم داره بزن اگه تبریزی هستی !!اهر هم داره

آره تو سراسری ها این شهر ها رو زدم اگر قبول بشم خیلی خوب میشه!

حنا دختری در مزرعه👩🏼‍🦰🪺

درست گفته هوشبری نزن اگه مامایی دوس داری بزن رادیو اگه رتبت میخوره اونم بزن اخرای انتخابت اول روانشن ...

تو انتخاب رشته سراسری آره پرتوشناسی اینا رو زدم 

خوشبینانه منطقی بدبینانه اینطوری چیدم

مشکلم الان دانشگاه آزاده🥲

حنا دختری در مزرعه👩🏼‍🦰🪺