2777
2789
وزنم ۸۴ اضافه وزن دارم یکم هیکلی دیده میشمباید بشم ۶۸پاهام پر بشه بالا تنم ظریف

وزنت باید کم کنی من قبل زایمانم قدم ۱۷۲ بود با وزن ۶۹ هوووف کلا هیکلم گند خورد بهش 

بعد زایمانم ۸۴ البته الان کم کردم فک کنم ۷۸ اینا باشم ولی شکم دارم لعنت به این شکم

عزیزمین😍

دخترعمه منم ۱۷۲ هست هر جا میاد هیکلش تک و جذاب 

مثل مدلا میمونه 

برو ورزش والیبال اونجا دوستای قد بلند پیدا میکنی دیگه حس بد نداری به خودت .....اطرافیانم ول کن 

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعمه منم ۱۷۲ هست هر جا میاد هیکلش تک و جذاب مثل مدلا میمونه برو ورزش والیبال اونجا دوستای قد بلند ...

اره واقعا

خیلی اعتماد به نفسم پایینه

همش میخوام خودمو کوتاه تر بگیرم هم قد دوستام شم

ببخشید ولی دختر ۱۷۵ چجوری میتونه بره بشینه رو پای یه پسر ۱۸۰ یا یغلشون مثل بغل دوتا دوستهولی دختر ۱ ...

دختر با قد 175 با پسر 180 وارد رابطه نمیشه قطعا اون اقای 185-190 هم دنبال دختر به قول شما ریزه میزه نیستش 

دختر با قد 175 با پسر 180 وارد رابطه نمیشه قطعا اون اقای 185-190 هم دنبال دختر به قول شما ریزه میزه ...

اتفاقا من تا دیدم قد بلندا عقده قد ندارن براشون چیزای دیگه تو ازدواج مهمه نهایت ازشون بلندتر باشه براشون کافیه ولی قدکوتاه ها دنبال خیلی از خودشون بلندترن

اتفاقا من تا دیدم قد بلندا عقده قد ندارن براشون چیزای دیگه تو ازدواج مهمه نهایت ازشون بلندتر باشه بر ...

وای دمت گرم😂

حرف حق

این قد کوتاهان خودشونو میکشن یه قد بلند گیرشون بیاد

ما که عقدشو نداریم

اره واقعاخیلی اعتماد به نفسم پایینههمش میخوام خودمو کوتاه تر بگیرم هم قد دوستام شم

نه عزیزم پس اگه کوتاهی قد خوب بود چرا مطبای دکتر واسه افزایش قد جای سوزن انداختن نداره ...

الان همه فامیلای ما دنبال اینن قد بچه هاشون رو افزایش بدن 

اگه کسی هم چیزی بهت گفت مطمئن باش از روی حسودیشه 

کاربری دست دو نفره

وزنم ۸۴ اضافه وزن دارم یکم هیکلی دیده میشمباید بشم ۶۸پاهام پر بشه بالا تنم ظریف

وزنت مناسب باشه  خوبه خوبی

قد و وزن مناسب روی هم عالیه

حتی اوتی که قدش کوتاهه اگه وزنش مناسب باشه  هیچ ایرادی نداره