2777
2789

من به شوهرم میگم زشته همش پیراهن شلوار سورمه ای میپوشی همکارات میگن فقط همین لباسا رو داری انگار  بیا پیراهن سفید شلوار مشکی بپوش میگه مگه تازه دومادم

خدایی خسته شدم مرد یکم تغییر بده لباساتو

چی بشه دیگه شلوار طوسی بپوشه 

واقعا استایلی  من میگم  قشنگ تره یا اون میپوشه؟ 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂خب رنگای دیگه براش بخر

نمیپوشه خواهر فقط سورمه ای

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

عزیزم با سیاست 😉

منو شوهرم سر لباسش که تو عقد بپوشه دعوا کردیم در نهایت اون راضی شد چیزی که من میگم بپوشه 

لباس های مختلف رو بده بپوشه و ازش تعریف کن بگو اینجوری خوشگل تری این رنگ بیشتر بهت میاد این رنگ بهت نمیاد و ‌... 

اینهمه رنگ حالا سیاه سفید دوست نداره رنگها دیگه بپوشه

شلوار مشکی با پیراهن های رنگی دیگه

شلوار کرمی، طوسی هزارتا رنگ هست

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آخه شلوار سفید خیلی زشت پیرهن سفید خوله حالا چرا سفید کرم یشمی آبی بادمجون

نه شلوار سفید نمیگم بپوشه پیراهن سفید میگم بپوشه با شلواری مثلا مشکی طوسی 

عزیزم با سیاست 😉منو شوهرم سر لباسش که تو عقد بپوشه دعوا کردیم در نهایت اون راضی شد چیزی که من میگم ...

خوشبحالتتتت واقعا اینقدر خوبه به حرفت گوش میده

من یبار خودمو کشتم بالاخره طوسی پوشید چسبیده به رنگ سورمه ای

اینهمه رنگ حالا سیاه سفید دوست نداره رنگها دیگه بپوشهشلوار مشکی با پیراهن های رنگی دیگهشلوار کرمی، ط ...

من مشکلم اینجاست نمیپوشه خب 😒😑

خوشبحالتتتت واقعا اینقدر خوبه به حرفت گوش میدهمن یبار خودمو کشتم بالاخره طوسی پوشید چسبیده به رنگ سو ...

شوهر منم همینجوری بود چسبیده بود به رنگ مشکی البته الانم تقریبا همونه اما بهش بگو مثلا سفید بیشتر از سورمه ای بهت میاد بیا امتحان کن اگر خوب مشد 

یه عالمه رنگ رو با شلوار مشکی میتونه بپوشه خب،

مشکلم اینجاست نمیپوشه 

من مشکلم اینجاست نمیپوشه خب 😒😑

این دیگه مشکل خودشه نه شما😂😂😂😂

شوخی کردم ولی لابد اعتماد به نفس نداره روش نمیشه از واکنش بقیه میترسه هی نگاش کنن یا بگن بهش نمیاد یا چی

با همون رنگها که همیشه دیدنش راحتتره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️