2777
2789

سلام به همگی

یکی از دوست های من چند سال پیش فکر کرده دیگه بچه نمیخواد و لوله هاشو بسته، حالا پشیمون شده و شدیدا بچه میخواد! دکترش برای باز کردن لوله ها اصلا پایه نیست و از اول حتی قبل از آزمایش و عکس رنگی بهش گفته بهتره آی وی اف کنی. حتی منشی دکتر هم بهش انرژی منفی میده و میگه معلوم نیست بگیره و من تا حالا ندیدم کسی لوله هاشو باز کنه! میخواستم ببینم کسی اینجا دکتر زنان خوب توی قم میشناسه که موافق باز کردن لوله ها باشه و همراهی کنه و آیه یأس نخونه و نظر خودشو تحمیل نکنه و... و توی این کار تجربه داشته باشه و حاذق باشه؟ 

من لوله هام بسته بود مجبور شدم ای وی اف کنم.باز کردن لوله سخته و گاهی باز نمیشه چون لوله از اون چیزی ...

ممنون از اینکه تجربه تونو گفتین. آره این هم همه ش بهش میگن آی وی اف کن. اما دکتر عکس رنگی شو دیده گفته لوله ش خیلی کوچیک نیست و میشه بازش کرد ولی گفته من نمیکنم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.