2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خییییلی مهمه

264 بازدید | 24 پست

این ازمایش حاملیمه مثبته یا منفی؟؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان که پریودم یه چیزی ازم خارج شد شبیه گوشت بود

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

من يه بچه سقط كردم سونو دادم امروز ميگن بقايا داره بايد كورتاژ شه اينم بگم ٢٥ اسفند سقط كردم امروز سونو دادم .ميگن بقايا داره .اگه از اون سيتوتكا بخورم يه ٢ تا دونه جواب ميگيرم كه كورتاژ نكنم ؟خيلي ميترسم 

من يه بچه سقط كردم سونو دادم امروز ميگن بقايا داره بايد كورتاژ شه اينم بگم ٢٥ اسفند سقط كردم امروز س ...

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه ببخشید من اطلاع ندارم بالا یه گزینه ای هس نوشته تایپک تو اون بنویس یامیتونی از دکترای اینجا بپرسی

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج