horam_sbr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 44 عنوان ادم تایپک های نصف شبیتون میخونه از زندگی منصرف میشه 62 بازدید | 5 پست خداییی چی میگید نصف شبی من کلا خیلی ساقی بعضیارو میخام بشناسم خداییییی چطور میتونید آنقدر خیالاتی باشین داستان ببافین بقیع ک بیکارن و بیخوابی زده ب سرشون عین من بشینن بخونن افسردگی بگیرن از دروغاتون😂😑 فقط از خدا بخواه ،بنده خدا ضامن میخواد...✋🏻 1404/06/15 | 03:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
horam_sbr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 44 تاپیک داستان ازدواج رو میگید؟😂😂 نه کلا همه تایپک های نصف شبی نم چطورن اصلا فقط از خدا بخواه ،بنده خدا ضامن میخواد...✋🏻
دمپایی_خرگوشی عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 233 وای واقعا😂😂فردا امتحان دارم حسش نیست بخونم همش میگم این تاپیک میبینم بعد میرم درس میخونم و این چرخه ادامه دارد دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه
horam_sbr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 44 وای واقعا😂😂فردا امتحان دارم حسش نیست بخونم همش میگم این تاپیک میبینم بعد میرم درس میخونم و این چرخ ... ولش برووووو درست بخون بخواب عزیزم ارزش نداره😂😑 فقط از خدا بخواه ،بنده خدا ضامن میخواد...✋🏻
دمپایی_خرگوشی عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 233 ولش برووووو درست بخون بخواب عزیزم ارزش نداره😂😑 میخوام برمممم ولی نمیرمممم😂😂😂😂😂 دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه