2777
2789

ما میخواییم بریم طالقان هیچ تجربه ای هم نداریم اونجا چطوریه میخواییم بریم رستوران و اینها داره یا با خودمون مواد غذایی ببریم ؟

تا برغان بیشتر نرفتم خواهر😁

ولی قطعا داره رستوران اینا. فکر کنم رودخونه هم داشته باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

تا برغان بیشتر نرفتم خواهر😁 ولی قطعا داره رستوران اینا. فکر کنم رودخونه هم داشته باشه

برغان چجور جاییه ؟ تو گوگل سرچ کردم میگن میگن روستاى حسن جون خوبه. رفتید شما روستای حسن جون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برغان چجور جاییه ؟ تو گوگل سرچ کردم میگن میگن روستاى حسن جون خوبه. رفتید شما روستای حسن جون ؟

نه عزیزم نرفتم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

طالقان رفتیم ما عزیزم

سوئیت داره میتونین اجاره کنین

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من چند بار رفتم طالقان همون اولش رستوران ایناداره ولی بعدش که بری بالاتر دیگه همش کوه کمر با خودتون مواد غذایی ببرین بهتره گلم.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مواد غذایی ببرین بهتره

چون منطقه گردشگری ورودخونش با رستوران فاصله داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خانومی از تهران تا اونجا چقدر راهه ؟ مواد غذایی ببریم یا اونجا سوپری و...  داره برای خرید ؟&nbs ...

عزیزم من کرجم حدود دو ساعت راهه

جادش مثل چالوس خیلی پر پیچ وخمه با سرعت زیاد نمیشه رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست گلت درد نکنه کدوم روستاش با صفا تره  بهتره   ؟

والا من تقریبا بیشتر جاهاشو رفتم همه جاش خوبه ولی اسمشونو بلد نیستم گلم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کجا رو پیشنهاد میکنی عزیزم ؟ ما دوست داریم مدرن نباشه حالت روستایی و کلبه باشه 

بنظرم برین برغان بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40