2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمک

277 بازدید | 43 پست

سلام خانما تورو خدا هرکی تجربه یا اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه

هفته ی ۹ بارداری هستم

دیشب نزدیکی داشتم بعدش رفتم دستشویی ازم لک اومد خیلی ترسیدم زود رفتم بیمارستان اونجا قشنگ خون شفاف ازم اومد در حد کثیف شدن یه پد

معاینه ام کردن گفتن دهانه ی رحم بسته اس و خونریزی کمه

بعدش خونریزی قطع شد اومدم خونه حتی یه لک هم نمی اومدم ولی الان رفتم دستشویی یه قطره لک قهوه ای اومد خیلی می ترسم و نگرانم نمیدونم چیکار کنم

گفتن احتمال سقط داری خیلی استرس دارم

خدایا شکرت😘

قرص واژنی بهت نداد????

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شما قبل اینکه نزدیکی کنی جای جفتت مشخص شده بهت گفتن یا نه.چون اگر قدامی باشه نزدیکی تا وقتی نره بالا جفتت ممنوع.الانم توکل بر خدا از قرار باشه بمونه منم دوستم دو سه بار پریود شد تو بارداری دکترا فقط بلدن استرس بدن نگران نباش.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نی نی چهارم بارداری عزیرم؟😍

بله   

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شما قبل اینکه نزدیکی کنی جای جفتت مشخص شده بهت گفتن یا نه.چون اگر قدامی باشه نزدیکی تا وقتی نره بالا جفتت ممنوع.الانم توکل بر خدا از قرار باشه بمونه منم دوستم دو سه بار پریود شد تو بارداری دکترا فقط بلدن استرس بدن نگران نباش..

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
شما قبل اینکه نزدیکی کنی جای جفتت مشخص شده بهت گفتن یا نه.چون اگر قدامی باشه نزدیکی تا وقتی نره بالا ...

نه والا هیچی نگفتن 

قلبش اینا منظم میزد شرایطش خوب بود

فردا میرم سونوگرافی 

خیلی نگرانم

خدایا شکرت😘
کلا از اول حاملگیم شیاف مصرف می کنم

عزیزم خب نزدیکی براتون خطر ناکه اصلا نباید داشته باشید تا س ماه اول تموم شه بعدش چند هفتگی ی بار اگ دکترتون قبول کنه 

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
عزیزم خب نزدیکی براتون خطر ناکه اصلا نباید داشته باشید تا س ماه اول تموم شه بعدش چند هفتگی ی بار اگ ...

اشتباه کردیم حالا نزدیکی عمیق نبود

ببخشید تا نصف آلت بود ولی اینجوری شد

خدایا شکرت😘
اشتباه کردیم حالا نزدیکی عمیق نبود ببخشید تا نصف آلت بود ولی اینجوری شد

اشکال نداره عزیزم مال جفته استراحت داشته باش نزدیکی دیگه ب هیچ وج نداشته باش زورزدن تند تند راه رفتن هم ممنوع انشالا زود خوب میشی

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم