خواهر از بس شبها یا جیغش از خواب میپرسم فقط جونم پراز استرسه خواب نداریم زن وشوهر جوری شده رابطه مو ...
با تمام وجود درکت میکنم،ما که کلا جدا میخوابیم ازهم،چون بشدت پسرم وابستس،برای خواب هم خیلی اذیت میکنه و شوهرم اصلا حوصله نمیکنه.الان گریه هاش نسبتا کمتر شده خداییش ولی هنوزم هست.پریشب خونه پدرشوهرم شهرستان خوابیدم میگفت شما با این وضعیت چطوری میخوابید شبا😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر از بس شبها یا جیغش از خواب میپرسم فقط جونم پراز استرسه خواب نداریم زن وشوهر جوری شده رابطه مو ...
باید تحمل کرد فقط،روزها نزار بخوابه،ببرش بیرون بزار باهمبازیاش بازی کنه،بخدا من حتی دعا هم گرفتم براش ولی نهایت یه هفته خوب بود،الان دیگه عادت کردم ولی باعث سرد شدن رابطه،افسردگی خودم و خیلی چیزا شد.
بآید به دکترش بگم دکترش که دکتر نیست این 3سار ونیم هیچ کاری براش نکرد بخدا دیگه دارم روانی میشم یعنی ...
باورکن منم داشتم وقتی بچم سه سالش بود .. تازه با یه بچه دوساله که وقتی که این گریه میکرد اون یکی بیدار میکرد وای که در و همسایه ام بهم میگفتن ما بی خواب شدیم .. یادم میوفته گریم می گیره ..
دختر من وقتی چشم باز کرد تا چهار و پنج سال همینجور بود ..
خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …