2777
2789

من بچم ۱ سالشه ولی به نظرم ۴۵ روز سوره بقره رو بذار آرامش بخشه غروب ها حدیث کسا بذار اگه بتونی ۴۱ بار هم آیه اول آیت الکرسی رو بخونی عالیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال ونیم ک بزرگه خب علت گریه شو بپرس ببین چی مسگهمیترسه درد داره اگ اینا نیست خاستی برو داروخانه ...

بی بی اسلیپ گرفتم تاثیر نداره فقط صبح زود بیدار شد وگرنه هیچ تاثیری تو خوابش ندیدم  نمیگه چشه چرا گریه میکنه

شبها چندبار بلند میشه گریه میکنه دکتر بردم گفته مدل بچت همینه مگه میشه اخه مدلش گریه های نیمه شب باش ...

من میفهمت یه شب  انقدر زجه زدم و توسل کردم تا بهتر شد ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
چند بار بلند میشه گریه میکنه

دختر منم همین بود یه تایمی مثلا از یه سال ونیم تا دوسال ونیم

نصف شب بیدارمیشد مینشست یه ساعت با چشم بسته عر میزد بعد به بدبختی میخوابید دلیل خاصی هم نداشت

بی بی اسلیپ گرفتم تاثیر نداره فقط صبح زود بیدار شد وگرنه هیچ تاثیری تو خوابش ندیدم نمیگه چشه چرا گر ...

رابط عاطفی خوبی با همسرت و بچه داری 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
شبها چندبار بلند میشه گریه میکنه دکتر بردم گفته مدل بچت همینه مگه میشه اخه مدلش گریه های نیمه شب باش ...

اگه مشکلی نداشته باید بگم که بله مدلش همینه

منم پسرم همینطوره

اوایل میگفتن از چله در بیاد خوب میشه،غذاخور بشه خوب میشه،دندون در بیاره و....خلاصه همه چیز به عنوان دلیل گریه و بهانه گیریاش پذیرفتیم تا از آب و گل در بیاد آروم بشه

اما الان ۷ سالشه و همچنان باقوت ادامه داره کارها و گریه هاش

البته واقعا باهوش و خداروشکر سالمه،اما فوق العاده پر انرژی

اگه مشکلی نداشته باید بگم که بله مدلش همینهمنم پسرم همینطورهاوایل میگفتن از چله در بیاد خوب میشه،غذا ...

خواهر از بس شبها یا جیغش از خواب میپرسم فقط جونم پراز استرسه خواب نداریم زن وشوهر جوری شده رابطه مو سرد شده چون جفتمون هم خسته ایم 

عالی عزیزم عاشق باباشه

خداروشکر ... ببین رفلاکس بچه رو اذیت نمیکنه .. ببرش دکتر گوارش ضرر که نداره