pinkcloud مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 190 عنوان طریقه درست کردن دکلره برای بدن کمک کنید کسی تجربشو داره بگه❌ 73 بازدید | 8 پست اولین بارمه و اصن بلد نیستم میشه لطفا کسی بگه از چه برند دکلره و اکسیدانی بهتره استفاده کرد برای پوستی که حساسه؟به چه نسبتی باید زد؟اکسیدانش باید چند درصد باشه؟ 1404/06/15 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19045 این کار اصلا نکن یه دختری برای صورتش استفاده کرده بود کل صورتش سوخته بود اخر دست هم خودکشی کرد و فوت شد هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
hannie15 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6575 این کار اصلا نکن یه دختری برای صورتش استفاده کرده بود کل صورتش سوخته بود اخر دست هم خودکشی کرد و فوت ... واقعا؟؟چه بد یعنی اون لحظه که داشت میسوخت خودش متوجه نشد سریع پاک کنه _
pinkcloud مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 190 این کار اصلا نکن یه دختری برای صورتش استفاده کرده بود کل صورتش سوخته بود اخر دست هم خودکشی کرد و فوت ... وااااا. برای کمر هم بده؟
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19045 واقعا؟؟چه بد یعنی اون لحظه که داشت میسوخت خودش متوجه نشد سریع پاک کنه پدرش گفته بوده خونه ام می فروشم خرج صورتت می کنم تا خوب بشی دیگه دختر از شدت ناراحتی خودکشی کرده بود هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 19045 وااااا. برای کمر هم بده؟ حالا چرا دکلره ؟ چرا وکس نمی کنی؟ هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)