شکستن قلبمو واقعا احساس کردم😔😔😔 نیاز نبود اینقدر رک بمن بگه 😔😔😔💔💔💔 واقعا فک میکردم تنها گسیه گ اینقدر دوسم داره بخاطر اون من همه خاستگارامو رد کردم ولی اون خیلی بد دلمو شکست😔 میدونم آدم باید مادرشو بیشتر دوس داشته باشه ولی اینک رک بهم گف خیلی اذیتم میکنه نمیتونم فراموش کنم 😔😔😔😔
چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙 مامان آینده علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا اگه میگف تورو بیشتر دوس داره باید ناراحت میشدیچون کسی که دختری که نهایت دو سه سال اومده تو زن ...
😔😔😔 خیلی رک گف قراره بزودی ازدواج کنیم .تو زندگیم حتما ب حرف مادرش گوش میده اونوق من فقط تو اون زندگی یه کنیزم کاش لاقل میگف هرکدومتون جاب خودتونو دارین😔
اتفاقا من بودم خوشحالم میشدم،به خاطر من که مدتیه اومدم توی زندگیش بگه مادرم رو کمتر از تو دوست دارم!چون خودم اینطوری نمیگم پس انتظار ندارم بگه پارتنرم،من حتی یکبار بهم گفت زمانی از آجیم و مامان بیشتر دوستت دارم و برام عزیزی که احترامشون رو نگه داری میذارمت روی سرم
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
قراره ازدواج کنیم ولی کلا ذهنمو بهم ریخته 😔 فردا تو زندگیم همش اونو ترجیح میده .مادرشم همش ب رابطمو ...
اولا گفتن این حرف دلیل نداره هرکسی جای خودش داره .. خب چون هنوز باهم زندگی نکردید هر دو همین حس دارید .. مسلما هرکسی مادرش بیشتر دوست داره .. این طبیعی هست ..
وقتی واکنشی نشون ندی به حرفش حساسیتشون از بین میره .. عزیزم بی تفاوتی به حرفشون بالاترین جوابه
خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …