2777
2789

شکستن قلبمو واقعا احساس کردم😔😔😔 نیاز نبود اینقدر رک بمن بگه 😔😔😔💔💔💔 واقعا فک میکردم تنها گسیه گ اینقدر دوسم داره بخاطر اون من همه خاستگارامو رد کردم ولی اون خیلی بد دلمو شکست😔 میدونم آدم باید مادرشو بیشتر دوس داشته باشه ولی اینک رک بهم گف خیلی اذیتم میکنه نمیتونم فراموش کنم 😔😔😔😔

خدا شفات بده

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اگه میگف تورو بیشتر دوس داره باید ناراحت میشدی

چون کسی که دختری که نهایت دو سه سال اومده تو زندگیش رو بیشتر از زنی که یه عمر واسش زحمت کشیده و بزرگش کرده دوست داشته باشه بهش اعتمادی نیس

بهتر اینه که بهت دروغ بگه

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
اتفاقا اگه میگف تورو بیشتر دوس داره باید ناراحت میشدیچون کسی که دختری که نهایت دو سه سال اومده تو زن ...

😔😔😔 خیلی رک گف قراره بزودی ازدواج کنیم .تو زندگیم حتما ب حرف مادرش گوش میده اونوق من فقط تو اون زندگی یه کنیزم کاش لاقل میگف هرکدومتون جاب خودتونو دارین😔

خوب ادم باید مادرش را بیشتر دوست داششته باشه .

ما خانما هم رک میگیم .اابته اول بچمون بعد مامانمون .همیشه همینه 

مگر اینگه نامادری باشه یا مادر بسیار بدجنس کودک ازار .شکنجه گر.یا کسی تفاوت شدید بزاره .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

😔😔😔 خیلی رک گف قراره بزودی ازدواج کنیم .تو زندگیم حتما ب حرف مادرش گوش میده اونوق من فقط تو اون ز ...

تو فعلا خیلی کوشولویی بذار مهدکودکت تموم شه بعد ی فکری میکنیم

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

شمام همینو می گفتی.. ضمنا انقد نقطه ضعف نشون ندید .. مردا نقطه ضعف زنو بفهمن ببچارش می کنن

میدونم نقطه ضعف دادم دستش ولی خیلی عصبانی شدم بهش گفتم دلمو شکستی حتی گریه کردم میدونم اشتباه کردم ولی نمیدونم چجور درستش کنم 😔 فقط تونستم بهش بگم خدا مادرتو برات نگه داره هیچکس مادر نمشه ولی نیاز نبود اینقدر نیش دار بگی واقعا ممنون بعدشم گفتم خدا پشت و پناهت تو هنوز پخته نشدی خدافظ 

اتفاقا من بودم خوشحالم میشدم،به خاطر من که مدتیه اومدم توی زندگیش بگه مادرم رو کمتر از تو دوست دارم!چون خودم اینطوری نمیگم پس انتظار ندارم بگه پارتنرم،من حتی یکبار بهم گفت زمانی از آجیم و مامان بیشتر دوستت دارم و برام عزیزی که احترامشون رو نگه داری میذارمت روی سرم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

قراره ازدواج کنیم ولی کلا ذهنمو بهم ریخته 😔 فردا تو زندگیم همش اونو ترجیح میده .مادرشم همش ب رابطمو ...

اولا گفتن این حرف  دلیل نداره هرکسی جای خودش داره .. خب چون هنوز باهم زندگی نکردید هر دو همین حس دارید .. مسلما هرکسی مادرش بیشتر دوست داره .. این طبیعی هست .. 

وقتی واکنشی نشون ندی به حرفش حساسیتشون از بین میره .. عزیزم بی تفاوتی به حرفشون بالاترین جوابه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …