2777
2789

وقتی سن میره بالا واقعا همه چی سخت میشه 

انگیزه و ذوق بصورت ناخودآگاه کم و کمتر میشه 

رابطه هم به اولویت های پایینتر تنزل پیدا میکنه 

.من سر بچه اول دکتر میگفت خانم هفته ای یکبار رابطه داشته باشید و نه بیشتر 

چون برای بچه داخل شکم خوب نیست .

حالا فکر میکنم بعد سال ها دیگه باید دکتر بگه خواهشا رابطه داشته باشید تا ببینیم بچه ای درست میشه یا نه 

هرچند من قصد بچه داری ندارم 

ولی بچه دار شدن وقتی سن مرد میره بالا سخته 

چون رابطه های زیاد و منظم لازم داره مخصوصا وقتی خانم هم سنش میره بالا 

چندسالته مگه؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

سن که بالا میرع رابطه بیشتر میشه که😕

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته؟کاملا اشتباهه

برا ما که اینه من گاهی خسته میشم هر شب ولی مجبورم چون قهر میکنه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

چه حرفها این دروغه

شوهر شما اینه هر کس یه جوره خب 

چند سالشه ؟

۴۰