2777
2789
عنوان

من یه خائنه کثیفم خاک تو سرم😔😂

961 بازدید | 12 پست

رو یکی از استادامون ک ترم قبل باهاش کلاس داشتم کراش شدید زده بودم🤦🏻‍♀️ بعد این ی درس دیگه هم این ترم ارائه میده 

موقع انتخاب واحد اولین درسمو با اون برداشتم (درسش ۲ واحدیه) بعد اخر سر دیدم واحدام کمن درسشو حذف کردم ، همون تایم یه ۳ واحدی برداشتم😔😂

سر یه واحد فروختمش خاک تو سرم

پی نوشت: نه استاده عاشقمه نه من قراره هیچوقت اعتراف کنم بهش تاپیک جهت فانه ولی بازم خاک تو سرم 😭😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲چطور تونستی؟؟اگر این ترم یکی دیگه مخشو بزنه چی؟😁

دانشگاهمون پر دافه من بین اونا هیچم😔😂

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

خوب کردی

امیدوارم تا سال دیگه بازنشست بشه بره کلا نبینمش😭شاید بگی یعنی انقدر پیره باید بگم ک اره 😔😂۴۵_۴۴ رو  داره

وای خدا 😁😁😁یاد دوران دانشجویم افتادم دخترا چتر میشدن سر استادا بعد سال آخر همه بیخیال این عشق وعا ...

نه من از پارسال ک دیدمش تا همین لحظه هرروز ب یادشم😭🥲بچممم انقدر جذابه ک نگو

هر جور حساب کنی هنوز اول راهی .داغی حالیت نیست ترم آخر میپره

بابا ترم ۵ ام😭😂عشق و عاشقی ک ترم حالیش نی