2777
2789
ذوق ذوقیم کراشم درخواستمو قبول کرد همین امروز فردا میریم بیرون باهم حرف بزنیم دانشجو ام امتحانا تموم ...

ب سلامتی خانم راد؟ 😂

چرا من هرجا میرم توهم هستی

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تجربیم

موفق باشی

در اصل موفق باشیم🫠

خدا کنه سال کنکورمون سال خوبی باشه

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

از الان استرس نداشته باش که بیای دوازدهم بیخیال میشیمن دهمو خیلی استرس داشتم یازدهم یکم شل گرفتم

چی بگم...

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

موفق باشیدر اصل موفق باشیم🫠خدا کنه سال کنکورمون سال خوبی باشه

اره ایشالله ک ب خوبی و خوشی تموم بشه هوس تغییر به سرشون نزنه مثل همیشه موش ازمایشگاهی بشیم

هدف هم مگه مهمه ؟وقتی فقط بدبختی سر راهمه انگیزشی های زرد هم نگین .

واقعیت اینه که زندگی یه مسیری داره که باید طی شه نه شروعش دست ماست نه پایانش 

فقط باید ببینیم تو این مسیر چجوری میتونیم برای خودمون آدم بهتری باشیم چون هیچکس بجز خودمون کاری برامون نمیکنه متاسفانه

باورت میشه امروز که تاپیکمو دید چقد هم چندش هم خوشحال هم ناناز شدددد 🤣🤣🤣

خب خوبه ب سلامتی دیگه با نی نی سایتم خداحافظی کن کارتو انجام دادی

اره ایشالله ک ب خوبی و خوشی تموم بشه هوس تغییر به سرشون نزنه مثل همیشه موش ازمایشگاهی بشیم

دقیقا

دیدی چه بلایی سرمون آوردن؟

اول که نمونه و سمپادو ادغام کردن!

اونی که سمپاد در اومده بود نمونه قبول نشد و... کلا به وضعی

دوباره گفتن دهم هست نیست...

کاشکی ماجرای کنکورو درست پیش ببرن

دقیقادیدی چه بلایی سرمون آوردن؟اول که نمونه و سمپادو ادغام کردن!اونی که سمپاد در اومده بود نمونه قبو ...

واییییی خدا لعنتشون کنه هر سال مارو با کلی استرس بدبخت میکنن منم استرسیییی