2777
2789
عنوان

خدایا چرا به دادم نمیرسی

70 بازدید | 8 پست

هی ذکر و دعا و قران خوندم و ازت خواستم به دادم برسی  

ولی صدامو نشنیدی 

نه به خاطر من حداقل بخاطر بچه دوسالم من نمیتونم بس رسیدگی کنم میبنی چقد ضعف کردم 

چرا من از شوهر شانس نیوردم چرا  هرچی صدات نمیکنم به دادم نمیرسی 

چقد ازت خواستم شوهرم دست از طلاق و قهر برداره و بیاد دنبالمون بچه ام خیلی اذیته حداقل یه نظری کن به حال بچم

میخام سوره  نسا رو چله بگیرم ۳ جز کم نیس میشه با این چله مشکلم حل شه ؟؟؟!

عزیزم

برای حاجتت

ختم قران

بگیر

یا صدهزارتا استغفرالله ی ساده ب نیت پاک شدن گناهایی ک نمیزارن ب خواستت برسی بگو

یا

۶۰تا سوره یاسین برا سید شهدا بخون

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه جذب محبت هم

شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبه سوره ضحی

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پست هم ۱۴تانادعلیو ب نیت برگشت جذب محبتش بخون

روزانه هم ذکر ۱۰۰۱یا ودود۱۰۰۱یاعزیر روهم بگو

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

نامه ب امام رضاروهم امتحان کن

وضوبگیر روبه قبله هرچی که تودلت هست رو ب امام رضا بگوعجیب جواب میده

عزیزمبرای حاجتتختم قرانبگیریا صدهزارتا استغفرالله ی ساده ب نیت پاک شدن گناهایی ک نمیزارن ب خواستت بر ...

ختم  یاسین رو گرفتم امروز تموم شد  استغفار رو نگرفتم

واسه جذب محبت همشب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبه سو ...

دیشب ۱۰۰۱ یا ودود و ۱۴ نادعلی خوندم هدیه کردم امام رضا

مشکلت چی هست؟

درد بی درمون یعنی مرگ🖤...نمی تونم مرگ مادرم و تحمل کنم زجر میکشم اصلا واسم قابل تحمل نیس ،بعد یکسال و اندی هنو تازه اس نمی تونم فراموشش کنم یا قبولش کنم واقعا بدترین و بی درمانترین درد مرگ عزیزترین عزیزه💔خدا مشکلت و حل کنه عزیز دلم... ولی گاهی باید رها کرد و سپرد ب خدا،نگران نباش درس میشه💚

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!