2777
2789

من‌نگاه نمیکنم فقط تیکه هاشو تو اینستا میبینم که یه جا طناز مسخرش کرد که هیچکس سمت تو نمیاد به نظرتون دلیلش چیه؟!دختر قشنگی فقط یکم‌بینیش بزرگع اگه بینی عمل کنه از همشون قشنگتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به ظاهرش نداره

چون از اول برنامه فقط چسبید به یه دختر و فرصت هاش رو از دست داد

مثل بقیه دخترا لوندی نداره 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

کم حرفه 

عشوه اینا بلدنیست

میکاپاش خوب نیست

درونگراست

شوخ اینام نی ک ادموجذب کنه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

محدثه دورویه‌ کثافت شغال‌

طناز بی ادبه اویزون‌

نگار پیکمی‌ و ملاحضه گر‌

ترانه ادای ادم خوبا و دلسوزا رو‌ در میاره 

سودا دروغگوی۲ شخصیته‌

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

به کی چسبید؟من چون ندیدم نمیدونم کسی انتخابش کرد اصلا؟!

به نگار

اکثر وقتش رو با نگار گذروند

ولی نگار خوب بلد بود که پسر جذب خودش کنه و سرش بی کلاه نمی موند، ولی زهرا نه

اول کار میلادو انتخاب کرد، میلادم باهاش اوکی بود، ولی خودش گف بریم با بقیه هم معاشرت کنیم و به هم فضا بدیم و میلادو رد کرد

بعد که دوراشو زد اومد دوباره به میلاد گف برگردیم بهم، میلاد گف نه دیگه

به علی هم میگف بیا باهم باشیم و تو نخش بود ولی علی گف نه

به امیرحسین هم گف شب بریم دیت و دهنش غدا میزاشت😁

به سیاوشم پیشنهاد داد و رد کرد

کلا یدور به همه چنگ انداخت ولی چون اولش وجهه ش رو بد نشون داد و همه ش با نگار بود کسی باهاش اکی نشد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
مثل منه خصوصیات اخلاقیش دقیقا😂😂

منم کامنتشو خوندم اینجوری بودم که عههه همشو دارم که😂😂😂

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

محدثه دورویه‌ کثافت شغال‌طناز بی ادبه اویزون‌نگار پیکمی‌ و ملاحضه گر‌ترانه ادای ادم خوبا و دلسوزا رو ...

از نظر من همشون دروغگو و منفعت طلبن

همشون دو رو و بی ادبن

😁😁

گشتن هرچی ادم دوزاریه اوردن تو برنامه

از نظر من همشون دروغگو و منفعت طلبنهمشون دو رو و بی ادبن😁😁گشتن هرچی ادم دوزاریه اوردن تو برنامه

به نظرم جو اونجا اینجوریه که میخان همو خراب کنن یکیشون میگفت از پشت صحنه بهمون گفتن باید دعوا راه بندازید با هم بجنگید 

کم حرفه عشوه اینا بلدنیستمیکاپاش خوب نیستدرونگراستشوخ اینام نی ک ادموجذب کنه

لباساشم خیلی بد بود😁