2777
2789

به زور مادر یا خانوادش اومده خواستگارز؟ یا واقعا پسرای مدرن ممکنه از راه سنتی برن خواستگاری؟

دیدگاه های مذهبی نمیخواما مردهای مذهبی بله اکثرا انتخابشون سنتیه. درباره ی یه بخش مدرن‌تر از اقایون صحبت میکنم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرای امروزی به زور کسی خواستگاری نمیرن

حتی تو ازدواج سنتی هم بعد اینکه طرفو دیدن اگه خوششون نیاد دیگه پیگیر نمیشن یا یه بهونه‌ایی میارن

اماااااا واقعا من ندیدم دور و برم، حتی امل ترین و بی دست و پا ترین پسرا هم به زور کسی خواستگاری برن

حتما باید خودشون خوششون بیاد

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

پسرای امروزی به زور کسی خواستگاری نمیرنحتی تو ازدواج سنتی هم بعد اینکه طرفو دیدن اگه خوششون نیاد دیگ ...

الان یه تاپیک دیدم با همچین موضوعی واقعا برام سوال شد 

مرسی واقعا❤️

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چند وقت پیشا یکی از پسرای فامیل ک با نصف دخترای محل خاطره داشت مامانش ی دختر نجیب واسش انتخاب کرد و ...

ببین مسئله اینجاس که خود پسره هم از اون دختره خوشش اومده

درسته انتخاب مامانش بوده ولی خودشم بدش نیومده!

اگه خوشش نمیومد عمرا ازدواج میکرد

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

چند وقت پیشا یکی از پسرای فامیل ک با نصف دخترای محل خاطره داشت مامانش ی دختر نجیب واسش انتخاب کرد و ...

وای از اینا دیدم و متنفرم واقعا که خودشون هزارتا کار میکنن بعد میرن دنبال افتاب مهتاب ندیده

ببین مسئله اینجاس که خود پسره هم از اون دختره خوشش اومدهدرسته انتخاب مامانش بوده ولی خودشم بدش نیومد ...

به نظرت توی این مدل اشنایی احتمال عشق هست؟ یا وابستگیه بیشتر؟

الان یه تاپیک دیدم با همچین موضوعی واقعا برام سوال شد مرسی واقعا❤️

قربونت ❤️🫂

ببین مسئله اینجاس که خود پسره هم از اون دختره خوشش اومدهدرسته انتخاب مامانش بوده ولی خودشم بدش نیومد ...

نمیگم بدش اومده اتفاقا ی مراسمی واسش گرفت عالییی،میگم هنوزم هستن سنتی آشنا میشن و بعد ازدواج میکنن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
وای از اینا دیدم و متنفرم واقعا که خودشون هزارتا کار میکنن بعد میرن دنبال افتاب مهتاب ندیده

متاسفانه و تعجب بیشترم از دخترس ک چطور قبول میکنه من اصلا نمیتونم کنار بیام

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
متاسفانه و تعجب بیشترم از دخترس ک چطور قبول میکنه من اصلا نمیتونم کنار بیام

دقیقا همینش عجیبه

منم دوستم دقیقا با یه ادم این شکلی میخواد ازدواج کنه 

پسره حتی فالوورای پیجش هم همشون زن‌های سمی‌ان و با این حال قبول میکنن بیشتر به خاطر پوله حس میکنم😐💔

به نظرت توی این مدل اشنایی احتمال عشق هست؟ یا وابستگیه بیشتر؟

منو شوهرم کاملـاااا سنتی ازدواج کردیم 

ببین به حدی بابام سخت گرفت که یک بار هم نذاشت ما بعد عقد با هم دیگه تنها باشیم. 

فکر کنم دو بار دانشگاهو پیچوندم خودم یواشکی باهاش رفتم بیرون.

خیلی هم سریع رفتیم ماه عسل به خاطر همین شرایط و فرصت شناخت آنچنانی از هم نداشتیم

شوهرم که واقعا عاشقه و عشقشو همه جوره داره ثابت میکنه و فکر نکنم کسی در این زمینه بتونه به گرد پاش برسه

خودمم هر چی بیشتر میگذره حسم داره نسبت بهش بیشتر و بیشتر میشه و از انتخابم مطمئن تر میشم