2777
2789
عنوان

کیا نوزادشون برفک داشته کمک لطفا

140 بازدید | 13 پست

سلام من بچم از اول رو زبونش سفیده پاکم نمیشه اما زیادم نشده و شیرم خوب میخوره میخواستم ببینم برفک چجوریه کسایی که نوزادشون برفک داشته راهنمایی کنن علایمش چیه

دون دون روی زبون و داخل لثه بود ولی اذیتش میکرد  شیر نمیتونست به راحتی بخوره و قورت بده

این اولش شیشه رو بد میگیره هی میخواد عق بزنه ولی بعدش که گرفت تا ته شیرش و بی مشکل میخوره از کجا تشخیص بدم برفکه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دون دون روی زبون و داخل لثه بود ولی اذیتش میکرد  شیر نمیتونست به راحتی بخوره و قورت بده

البته الان دو ماهشه تقریبا یک ماهه دقت کردم همینطوری زبونش زیاد نشده آب که بهش میدم سفیدیا کمتر میشه

سینه نمیدم بهش شیر خشکیه

هر دو روز یکبار پستونکش بذار تو اب جوش تا ضد عفونی بشه هر ماه هم عوضش کن، بچه اول منم شیر خشکی بود یکم داشت با نیستات رفع شد بچه دومم شیر خودم میخوره باز اینم یکم داشت با قطره رفع شد،اکثر بچه ها دارن اگه حس میکنی اذیته به یه دکتر عمومی نشون بده 

عزیزم اون عفونته که از خودشما گرفته اگه از بدوتولد داشته اگر طبیعی زایمان کردی مربوط به اینکه چون طبیعی به دنیا اومده از شما گرفته واگر بعدا گرفته مربوط به اینگه شاید با همسرت نزدیکی داشتی یا سینهات الوده شده یادستات خودتو تمیز نشستی واز طریق خودت انتقال پیدا کرده به نوزادت باید ببریش پیش پزشک بهش دارو میده خوب میشه انشاالله

این اولش شیشه رو بد میگیره هی میخواد عق بزنه ولی بعدش که گرفت تا ته شیرش و بی مشکل میخوره از کجا تشخ ...

برفک نیست،به این حالت بچه شما میگن آستر شیر روی زبان،مشکلی نیست،ولش کن،بچه منم اینطور بود

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اگر برفک باشه زیاد نمیشه؟ از اول همینجوری بود زبونش

برفک زیاد میشه و دردناکه،نمیتونه خوب شیر بخوره،بچه منم اینجوری بود مثل نی نی شما،دکتر گفت آستر شیره،بعدا خودش کم کم خوب شد

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه