2777
2789
عنوان

زشتهه‍هههه

113 بازدید | 28 پست

به نظرتون بین پزشکی تعهدی و پرستاری 

پرستاری اولویت قرار بدم 

اونم شیراز اصفهان احتمالا بیارم اما راه دوره میترسم خودم کرمانی اممم دلم میخواد تو شهر خودم باشممم

به نظرتون ممکنه بعدش پشیمون بشم چرا پزشکی نزدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم درباره فیزیو هم یه تحقیقی کن

پرستاری رشته سختیه واقعا کار هر کسی نیست

البته با احترام به همه پرستار های عزیز خاله خودم هم پرستار بود واقعا میدونم چه زحمتی داره

تعهدی اصلا ارزش نداره بعداً نمیتونی تخصص آزمون بدی حتی اگه استریت بشی توی انتخاب رشته های تخصص محدودیت داری، حواستو جمع کن این فقط یکی از محدودیت هاشه کلی از سفته و ضامن میگیرن که زیر تعهدت نزنی

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

پزشکی تعهدی خیلی سخته شرایطش بنظرم بیشتر فکر کن خیلی به پزشکی علاقه داری؟

نه واقعا بچه لوس و مامااانییی بودم و هستم دلم نمی‌خواد دور باشممم از مامان و بابام 😭

فقط زشتم میاد بگن چرا پزشکی نرسونده یا خودم بعداً پشیمون بشم از تصمیممم

تعهدی اصلا ارزش نداره بعداً نمیتونی تخصص آزمون بدی حتی اگه استریت بشی توی انتخاب رشته های تخصص محدود ...

خیلی از افراد از تعهداتش بی خبرند تو مثل یک برده هرجا وزارت گفت باید بی چون و چرا خدمت کنی، لطفاً بند های تعهد رو قبل از انتخاب رشته کامل بخون

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

خیلی از افراد از تعهداتش بی خبرند تو مثل یک برده هرجا وزارت گفت باید بی چون و چرا خدمت کنی، لطفاً بن ...

وایییی نهه‍ه‍هه‍

من نمیکشممممم 😭

همون پرستاریییی از سرممم زیاده