2777
2789
عنوان

چرا خدا با ما زن ها لج کرده🥲💔

89 بازدید | 7 پست

مرد ها رو قدرتمند آفریده مارو ضعیف 

مرد ها قد بلند تری دارن ما همه ریز

مرد ها دردی ندارن ما عادت ماهانه میشیم

واقعا چرا از هر لحاظ  ی چوبی به ما زده😓👌

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

من که خیلی از زن بودنم خوشحالم ممنونم خدا جونم شکرت

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان هم بهش اضافه کن 😬

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

مقایسهٔ مرد و زن مثل اینه که پیانو و ویولون رو مقایسه کنی. بله، قافه ظاهرشون فرق داره ، ولی هرکدوم ویژگی‌های منحصربه‌فرد خودشون رو دارن.

در مورد قدرت فیزیکی: بله،به‌طور "میانگین" مردها تودهٔ عضلانی بیشتری دارن. این یه واقعیت بیولوژیکه. اما این به معنای «برتر» بودن نیست، یعنی «متفاوت» بودن. جامعهٔ انسانی برای بقا به هر دو نوع قدرت نیاز داره . قدرت  فیزیکی مخصوص بارداری، زایمان و شیردهی که از سخت‌ترین کارهای دنیاست. تو هم قدرت فیزیکی خودت رو داری، ولی به صورت متفاوتی بروز می‌کنه. ضمنا این یه آمار عمومیه نه مطلق .

در مورد قد: قد بلند معیار برتری نیست کلی مرد ریزنقش هستن که فوق‌العاده‌ن و کلی زن قدبلند وجود دارن. این یه ویژگی ظاهریه، درست مثل رنگ چشم. ارزش آدم به اندازهٔ قدش نیست، به اندازهٔ قلب و فکرشه

در مورد عادت ماهانه: این درد و ناراحتی، نشانهٔ سیستم تولیدمثل فوقالعاده پیچیده و قدرتمندیه که فقط به زن‌ها داده شده. این قابلیت، معجزهٔ آفرینش رو ممکن می‌کنه. بله، دردش اذیت‌کنندس (و باید حتماً با پزشک در مورد کاهش دردش صحبت کرد)، اما نشانهٔ یه قدرت خارقالعاده در وجودته.

خدا خیلی خلاق و مهربونه جهان مثل یک بوم نقاشی  هست  ک به وجود همه رنگ ها نیاز داره. مرد و زن دو نیمهٔ یک پازلن که مکمل همدیگه‌ن.

مقایسهٔ مرد و زن مثل اینه که پیانو و ویولون رو مقایسه کنی. بله، قافه ظاهرشون فرق داره ، ولی هرکدوم و ...

خیلی زیبا گفتین ممنون😊💗

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤