دوست دارم یک نفر باشه بهش تکیه کنم حامی باشه،دوستم داشته باشه از تنهایی خستم حس میکنم جوونی و پتانسیلم داره هدر میره خیلی حس بدی دارم،از طرفی هم اصلااز زندگیم لذت نمیبرم احساس تنهایی شدید دارم حس میکنم کسی نمیخادمحس ناکافی بودن دارم همه اطرافیانمو دوستام ازدواج کردن خسته شدم حتی یه رابطه فاب و درست حسابی نداشتم تا الان....حس ناکافی بودن و کمبود محبت دارم خیلی حالم بده یکم دیگه تنها باشم باید برم تراپی واقعا دارم روانی میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
ببین عزیزم راستشو بگم واقعا سن ازدواجت هس ولی همونجوری خونه تنها بشینی کی میدونه تو این خونه فلان جا دختر مجرد هس مامانم همیشه میگه دختری که همیشه خودشو تو چشم بقیه کنه زودتر ازدواج میکنه تو هم زود زود برو بیرون
باید صبر کنی ، به نظرم به موقع یکی میاد تو زندگیت که لیاقتت رو داره❤️
مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......
مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......