2777
2789

نگاه میکنم به مامانم و رفتارش با عروسمون و برادرم میخوام خودم رو بکشم با این انتخابم

مامانم فوق العاده نجیب و با گذشته هرکاری از دستش بر میاد برا بچه ها و عروس دامادش میکنه سر همین کارا هیچی برا خودش نداره داره پیر میشه ولی امان از مادر شوهرم هیچ کاری که نمیکنه و هیچی نمیده میخواد هر چی داریم ازمون بگیره ... همش گله همش توقع همش ناراحتی

جوریه که شوهرم مامان من رو بیشتر از اون قبول داره دوست با مامان من رفت و آمد کنیم تا مادر خودش

خیلی کارای دیگه میکنه این زن 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خ دیدم ازاینایی که استاترگفت ولی عزیزم سعی کن مادرشوهرتوهمینجوری که هست قبولش کنی وبامادرت یاهرکس دیگه مقایسه اش نکنی چون براخودت سخت ترمیشه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

زنداداشت چی میگه راجع ب مامانت؟؟؟ 

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

برو خداشكر كن كه شوهرت به اين نتيجه رسيده  كه مادرش مشكل اخلاقي داره 

مثل مادر شوهره من كه همش از ما ميكندن 

هنوز شوهرم ميگه خانوادم خوبه قلبم هستن 

عيد نزديك ٧٠٠بهشون داد 

ولي اونا به من فقط يه جفت جوراب پارزين دادن 

الانم كمبود پول داريم و تخم مرغ نداريم 

واسه خريد نون مانديم كه هيچ قسط هامونم داره مياد نزديك دو ميلونع 

همه خرج ميكنه واسه اونا تا پول بخيه دست داداش بيمارستان اين ميده 

ولي اونا هزارتومن ازش بخوان قشنگ سريع پس ميده

شانس منو اين بچه تو شكممه كه الان باردارم دلمم گرفته هوسم ميكنه ولي پول نيست 

خداروشکر کن که شوهرت بدی های ننه ش رو قبول داره..شوهر من ک فکر میکنه دل آسمون پاره شده مادر بیشرفش افتاده توی زمین..

بارها جلوی خودش مادرش بم توهین کرد،خودشم دید ولی به روی خودش نیاورد.بعدش هم ک بش گله کردم،زد زیرش و گفت نهه اصلا همچین حرفی نزد..

همیشه طرف مادرشو میگیره..حتی اگه بدترین بدی ها رو در حق من کنن.توی 5سال زندگی مشترکمون مادرش بارها جلوی جمع به من بی حرمتی کرد،حتی خودشم فهمید ولی بازم طرفش رو گرفت ... اینا گفتم که بدونی شوهرت چقدر خوبه که اشتباهات متدرش رو میپذیره..

تو هم مجبوری اون زن رو تا وقتی زنده ست تحمل کنی..وقتی هم مرد،بگو خدا نیامرزت.ولله بخدا..منم از روی اجبار دارم تحمل میکنمکار دیگه ایی نمیشه کرد

برای برگشتن یه عزیز از راه دور...از امام رضا کمک میخوام,میشه هرکی میخونه یه (یا امام رضا) بگه تا مسافرم به زودی و بسلامتی برگرده؟؟
زنداداشت چی میگه راجع ب مامانت؟؟؟ 

دقیقا 

این مهمه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

عزیزم خواهرشوهر منم فکر میکنه مامانش بهترین مادرشوهر دنیاست ولی شما از منِ عروس باید بپرسی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مادرت انسانه خوبی هست. ولی باید ببینی نظر زن داداشت چیه. خواهرشوهرای من هر وقت میرسن به من میگن وای مامانه ما اصلا مادرشوهر نیست کاش مادرشوهرای مام مثله مادرمون بود. ولی من دلم از دسته مادرشون خونه خون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
دقیقا  این مهمه

بعله قبول دارم مادر ایشون خیلی مهربون و بزرگوارن ولی چون مادرشونه هرررکاری کنن اصلا حساس نیستن بهش ولی مادرشوهر هرکاری کنه حرفی واسه ش در میاد..آدم روش حساسه

من خودم یه عروسم مادرشوهرم بی توجهی کنه ب شوهرم میگم وااای نگاه مامان من😚😍..مامان تو چرا اینطوره😒

محبت کنه میگم واااای چقدر دخالت میکنه

ولی اسارتر مطمئن باش دید زنداداشت راجع ب مامانت با تت فرق داره.همونطور ک دید تو راجع ب مادرشوهرت با خواهر شوهرت فرق داره😉😉😉😘😘

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.