2777
2789

خانومه عکس پسرشون رو گذاشته بودن و میگفتن 

آنقدر به دختراتون ننازید آخر همین دختراتون باید برای پسرامون دلبری کنن چرا یه مادر داره این رو به بچش یاد میده  و یه چیز دیگه برابری دخترا و پسرا 

یه چیزی می‌خواستم بهت بگم که خیلی بهش فکر می‌کنم و به نظرم خیلی هم مهمه‌ها. قضیه اینه که، آقا جایگاه دختر و پسر اصلاً با هم فرق نداره! یعنی چی؟ یعنی نه پسرا از دخترا بالاترن، نه دخترا از پسرا. جفتشون یه جورایی مکمل همن و هر کدوم به نوعی دنیا رو قشنگ‌تر می‌کنن.

فکر کن، بعضی وقتا آدم می‌شنوه یا می‌بینه که یکی میگه “خب، این دختره دیگه!” یا “این کار مردونه‌س!” این حرفا واقعاً بی‌معنیه. یعنی چی؟ مگه دخترا نمی‌تونن کارهای بزرگ کنن؟ مگه نمی‌تونن دانشمند شن، دکتر شن، هنرمند شن، یا حتی رئیس جمهور شن؟ معلومه که می‌تونن

به خدا دخترا همونقدر باهوشن، همونقدر قوین همونقدر بااستعدادن که پسرا. شاید یه سری تفاوت‌های فیزیکی داشته باشیم که اونم طبیعیه اما از نظر انسانیت از نظر ارزشی از نظر اینکه چقدر می‌تونیم به درد دنیا بخوریم هیچ فرقی با هم نداریم

ما باید یاد بگیریم به دخترا همونقدر فرصت بدیم که به پسرا میدیم  اونا هم باید بتونن درس بخونن کار کنن، تفریح کنن، رویاپردازی کنن، و مهمتر از همه حس کنن که ارزش دارن و محترمن

خلاصه که، بیاید این طرز فکرو بذاریم کنار که یکی از اون یکی بالاتره. همه ما آدمیم و باید به هم احترام بذاریم و هوای همدیگرو داشته باشیم. دخترا هم مثل پسرا، اگه بهشون بال و پر بدیم، می‌تونن پرواز کنن و کارهایی بکنن که شاخ آدم دربیاد

دمت گرم که گوش کردی. بیا این طرز فکرو جا بندازیم که همه با هم برابریم

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.