2777
2789
عنوان

آیا بنظر شما فرهنگیان ارزشش رو داره خواهشا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 28 پست
و اینک اسی به عنوان کسی ک تو اغلب تاپیک های مربوط به مشاغل مختلف بوده اینو بهت بگم که اصلا رو نظر ای ...

نمیدونم عزیزم من رفیق ندارم هیچی برای همین اطلاعاتی توی دنیای واقعی ندارم تو فامیلمونم یکیشون که تاریخ خونده یکی پرستاری اینا همسن های من هستن بقیشونم که پسرن که هیچی نمیدونم واقعا از کی بپرسم دارم دیوونه میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا نصمیم گرفتی تا آخر مجرد باشی اما 

اگر علاقه به معلمی داری و خونه پدر و مادرت زندگی خواهی کرد بعد هم زبونم لال بعد صد سال حقوق پدرت هم بهت میرسه 

معلمی خوبه حقوق خودت و حقوق پدرت میشه زندگی خوبی رو ادامه داد 

اما اگر میخوای مستقل شی ممکن حقوق معلمی کفاف اجاره خونه ...نده 

اما پرستاری و پیراپزشکی ها اینده شغلیشون خوبه و حقوقش از معلمی بهتر

ببین من ریسک پذیر نیستم کلا از این آدمای محتاطم نمیگم خوبه میگم چیز بدیه ولی میگم اگر برم یه رشته ی ...

اگر محافظه کاری که برو فرهنگیان

بنظرم خودت فرهنگیان میخوای فقط میخوای نظر دیگرانو بدونی

حس میکنی برای کی بهتره ؟

ببین من کلا اولیت دومم دبیری بود و هدف اولم دارو بود

با توجه به شرایطی ک داشتم براش تلاش کردم هرچند کمتر اما خب تلاش کردم و تا دیدم ترازم بهش نمیخوره از دبیری انصراف ندادم

ولی تا جایی ک تونستم تلاشم رو کردم تو هم اگ اولویت اولت یه رشته ی دیگه ست با توجه به در نظر گرفتن محدودیت سنی فرهنگیان اول برای هدف اولت تلاش کن 

دوم اینک واقعا باید به تدریس و بچه ها علاقه داشته باشی و صبور باشی با این حرفا ک واسه حقوق و بیمه میرم و چه میدونم تابستون تعطیلم فقط شخص خودش رو افسرده میکنه پس علاقه خیلی مهمه 

حقوق کم در برابر زحمت زیاد معلمی رو هم حتما در نظر بگیر

امکان ادامه تحصیل و پیشرفت رو داری اما خب دانشگاهش یه سری قوانین داره ک یه مقدار محدود کننده ست و باید حواست یه مقدار به دوران دانشجویی و دوستات باشه و به هیچ وجه با آنتن ها و عقده ای ها رفاقت نکنی

داخل مصاحبه هم بی عدالتی و پارتی بازی وجود داره

اما خب از خوبی هاش میشه گفت ک از دوران دانشجویی حقوق داری هرچند کم ، بیمه داری و سابقه برات رد میشه

دو روز تو هفته تعطیل رسمی هستی

تابستان تعطیلی

عید و آلودگی و مناسب ها هم آزادی

کارت جنبه ی معنوی بالایی داره و واقعا میتونی خدمت بزرگی به جامعه کنی

وجه ی اجتماعی خوبی هم داره و قشر فرهنگی به حساب میای

البت میتونی با تدریس خصوصی و کارهای دیگ حقوق کم رو جبران کنی تا حدی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نمیدونم عزیزم من رفیق ندارم هیچی برای همین اطلاعاتی توی دنیای واقعی ندارم تو فامیلمونم یکیشون که تار ...

عزیزم من چیزایی ک میدونستم رو داخل یه پیام سعی کردم بگم

خودمم رشته قبلیم پرستاری بوده

اینو گفتم ک حواست به جو سم نی نی سایت باشه اینجا یه سری الکی بت میسازن یه سری هم الکی تخریب میکنن

راستی اینم بگم ک فرهنگیان 8 سال تعهد خدمت داره ولی تو این 8 سال میتونی سفر خارجی بری اما مهاجرت نه

و این 8 سال تعهد رو حتما باید بری تو محل تعیین شده و اگ بخوای نری باید هزینه انصراف بدی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

متن رو نخونده میگم ارزش ندارهجای پیشرفت نداره

مثال نقض:

سمیه روحی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نمیدونم چرا نصمیم گرفتی تا آخر مجرد باشی اما اگر علاقه به معلمی داری و خونه پدر و مادرت زندگی خواهی ...

اونقدری که بشه با اونا اجاره خونه داد نیست

اگه فیزیوتراپی بیاره آره ولی پرستاری هم اونقدری حقوقش نیست که بشه باهاش مستقل شد

مگر اینکه چند جا کار کنه اونطوری اصلا وقتی نمیمونه بیاد تو خونش 

کاربری دست چند نفره🪐

عزیزم من چیزایی ک میدونستم رو داخل یه پیام سعی کردم بگمخودمم رشته قبلیم پرستاری بودهاینو گفتم ک حواس ...

عه شما تو تاپیکم بودی

فکر کنم شهر بومی مون برای فرهنگیان یکی بود

من شیمی آوردم البته اولویت اولم بود

مبارک باشه قبولی شما هم❤️میشه تراز کل فرهنگیانتونو بدونم؟

کاربری دست چند نفره🪐