اگر از این خانمای مذهبی هستید که میگید بهترین شغل معلمیه که راحت تر شوهرداری کنه جوابمو ندید
۲۱ سالمه و مجردم و میخوام تا ابد هم مجرد بمونم و سردرگمم آیا بنظرتون ارزش داره برم فرهنگیان یه لیسانس از پیام نور گرفتم که بدردم نخورد رشتم تجربی نبوده که کنکور تجربی بدم کنکور ریاضی هم حوصلشو ندارم چون همه ی شغل های خوبش واسه مردهاست نظرتون چیه واسه دختر مجرد
ببین بستگی اول به علاقت داره و بعد به شرایط زندگیت
اصلا نمیشه برای همه یه نسخه پیچید
میبینی برای یکی خیلی خوبه برای یه نفر دیگ افتضاح واسه یکی هم بدک نیست
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
ببین من ریسک پذیر نیستم کلا از این آدمای محتاطم نمیگم خوبه میگم چیز بدیه ولی میگم اگر برم یه رشته ی دیگه بخونم و باز بدردنخور باشه چی دلم میخواد استخدام شم
و اینک اسی به عنوان کسی ک تو اغلب تاپیک های مربوط به مشاغل مختلف بوده اینو بهت بگم که اصلا رو نظر این ادمای صفر و صدی حساب نکن چون اینا با احترام از همه بی اطلاع تر هستن
اینایی ک میاند میگن فلان رشته همش بده یا همه چیزش خوبه
اصلا به نظراتشون توجهی نکن
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!