2777
2789

بچه ها ببین تو سوابق تحصیلی گفتن باید ۷۰ ت پول بدید تا تایید کنیم کی داده یکی بگه دیگه خودمم یازدهم دادم یه ۱۵۰ ت با پول کافی نت یکی بگه دیگه اگه کسی میدونه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زدم میگه باید الانم بزنی اون مال یازدهم بود نمیدونم چه صیغه ای هستش راه انداختن

عاها خب ما یازدهم نهایی نبود .. درسته پس باید تایید برنی .. ینییییی بهرررر طریقی پول از ملت میکشن انگار همه چی گلو بلبله

وای منم الان سری پیش مگ تایید نکردیم باز باید پول بدیم؟

ترو خدا یه چیزی بگو من واسه انتخاب رشته زدم معدلمو صفر میزاره هر چقدر میکنم بازم همونه نمیشه اصلاحش کرد چیکار کنم یه کاری بگو دا

منم خودم گیر اونم هیچکس‌جوابمو نمیده توروخدا فهمیدی منم بگو

سایتی درست نکردن که بتونیم توش کاری کنیم منم نمی دونم میخوام فردا زنگ بزنم آموزش پرورش شهرمون  و بعدش سازمان سنجش بهت فردا میگم تو ساعتای اداری گفتن زنگ بزنن

منم خودم گیر اونم هیچکس‌جوابمو نمیده توروخدا فهمیدی منم بگو

سلام من رفتم دادم کافی نت زد ۱۰ ت پول گرفت ببر بده درست کنن اونا با کامپیوتر قوی میزننن میرع تو هم ببر بده درست کنن

سلام ندیدی دقیق چیکار کرد؟

از کامپیوتر ماست اون دقیق زد اورد میگفت چون گوشی و بعصی لپ تاب ها قوی نیستن واسه همین اینجور میکنه یکیم که اون اینترنتش فک کنم خیلی قوی بود مال ما ضعیفه