2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم گفت که

196 بازدید | 12 پست

من قیافم بدک نیست وزنمم ۵۰ اما لاغرم یکم

داشتیم حرف میزدیم 

چندین بار قبلن بهم با شوخی میگف قیافه نداری.. منم هیچی نمیگفتم ولی دیروز بهش عکس قدی دادم

ولی الان امروز پشت تلفن برگش بهم گفت نه بدن داری نه قیافه من دلمو به چی تو خوش کنم...؟ کلن ۱ماهه باهمیم منم چیزی نگفتم تا یک ساعت بعد ک بهش زنگ زدم کارش داشتم  گفتم کجایی گف بیرون بعد دوباره برگش همون حرف رو زد منم گفتم باشه همش داری م.یرینی بهم من میرم گف خدافظ

خودشم ۱ هفت اولش خیلی خوب بودااا ینی قهر میکردم میومد نازم میکشید ولی الان خیلی رفتارش بد شده یعنی ی بار قهر کردم رفتم منت کشی ی روز از اون ب بعد ابنطوری شده قهر کنمم مهم نیس چیزبم میشه میگ میخای برو میخای بمون... ولی خانوادم دردجریانن قصدش جدیه.. قراره خانواده ها باهم صحبت کنن هم دوسش دارم هم بخاطر مامانم ک هی جلوش میگفتم میخاا منو فعلان نمیخام خار بشم💔 حس میکنم دیگه مثل چنروقت پیش دوسم نداره..... نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا با همچین ادمایی میمونی 

ان پسر یه ادم دم دمی مزاجه کع هرچی زود به دلش میزنع مطمئن باش ادم زندگی نیست 

- زخم‌هایم را دوست دارم ؛ آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم .

از چی خسته شده اخه اولش فقط اهمیت میدن.. بعدش دیگ عادی میشه کلن اخلاقش اینطوریه

خب دیگه

ازت استفاده کرده

دیگه براش تکراری شدی

متاسفم❤

بزرگترین رابطم با موس و کیبورد بود، هیچوقت دلمو نشکستن