2777
2789

چیکار میکنید؟

من یکی از دوستام که خیلی هم صمیمی بودیم کاملا بی دلیل قیافه میگیره ...کم کم حالیم شد اینو. اوایل سلام میدادم بهش روشو برمیگردوند کاملا میدید منو الکی خودشو میزد به اون راه . بعدش کم کم فهمیدم که اون هی اون قیافه 💩 کج می‌کنه فهمیدم یه مرضی داره 

فقط منه ساده که هر موقع اینو می‌دیدم با ذوق و شوق میرفتم سمتش

الان حرصم در اومده

چیکار کنم بسوزه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم به چپت بگیرش و سعی کن موفق بشی خودش میسوزه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

کلا به کتف چپت حسابش کن .با دیوار یکی بدونش

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نادیده‌ش بگیر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بهترین روش سوزش دیگران بی محلی و بی تفاوتیست

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
:(از چند روز پیش همش ذهنم درگیره با این حال که به خودم تلقین میکنم که نباید مهم باشه

نمیشه‌ خب ی مدت جون جونی بودین متنفر شو ازش 🦦🎀

آره سیسی حق با توعه‌ فقط فاصله بگیر !🦦🎀

اره دیگه اصلا نگاشم نمیکنم

آفرین .بهترین حرکت برای اینجور آدمها سگ محلیه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!