2777
2789

پسرم دوازدهم میره انسانی. بنظرتون من چه کمکی بکنم بهش. مدرسه عیردولتی میره تابستون صبح میره تا ۱ ظهر . باهاشون پنج تا کتاب رو شروع کردن دوازدهم درس دادن و ازمون و تست زدن. خود مدرسه گزینه دو هم ثبت نام کرده براش. از مهر ماه هم صبح میرن تا ۸ شب کلاس و سانس مطالعاتی دارن. بنظرتون کتاب تست و اینها بخرم؟ ازمون افلاین چی ثبت نام کنم.

تمش فکر میکنم دارم کوتاهی میکنم بقیه هنش بچه هاشون کلاس میفرستن و تست و مساوره من هیچی.خود پسرمم کم میخونه روزی یک ساعت و تمام.

مدرسه مرتب ازمون میگیره اصلا خوب نمیده ازمدنهاشو از ۱۴ نفر هنش نفر ۸ میشه اصلا دل نمیده ب درس چ کنم. 

کتاب تست هم برای تمام کتاب هاش داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی اگه رشته انسانی رو دوست نداره تشویقش کن کنکور رشته ای که دوست داره بخونه . اگه هم انسانی رو دوست داره سعی کن باهاش حرف بزنی بیشتر بخونه ،رشته انسانی شرکت کننده زیاد داره و رقابت و قبولی یه رشته خوب توش سخته مخصوصا اگه تا الان تست کار نمیکرده و چیزی نمیخونده . مشاوره هم خودش باید همکاری کنه با مشاور بخونه اگه اینکار رو میکنه براش یه مشاوره پیدا کن که هم برنامه خیلی سنگینی نده و قیمتش مناسب باشه(بعضی ها خیلی زیاد میگیرن) خود اون مشاور هم میتونه توی انتخاب کتاب تست و منبع بهش کمک کنه . آزمون قلمچی هم تست هاش خوبن ولی لازم نیست حتما ثبت نام کنه سوال های مجانی توی کانال های تلگرام هستن بهش کمک میکنه اگه بخونه . ولی اخرش انگیزه از همه چی مهم تره 

دلمه برگ میخوام ☝🏼

خانومی اگه رشته انسانی رو دوست نداره تشویقش کن کنکور رشته ای که دوست داره بخونه . اگه هم انسانی رو د ...

ممنون دلم. خودش مصر بود انسانی بره.

مدرسه غیرانتفاعی داره میره بهترین مدرسه شهرمون میره. گلم باید بخونه که وقت نمیزلره زیاد. مدرسه اشون هر روز ازشون درس میپرسن ازمون میگیرن.

هر هفته دارن تست گزینه دو میگیرن.

از مهر ب بعدم که هر روز صبج تا ۹ شب میرن مدرسه