2777
2789
عنوان

رابطتون بازنداداشتون در چه حده

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
متولد ۵۹۲۱سال عروس خانواده ماس

همونه دیگه جا افتاده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلهبعد پاگشایی هیچ رابطه ای نداریمچندبار اون اوایل گفتم باهم باشگاه بریم و رفتم محل کارش صبحت کنیم د ...

اهان گرفتم دوس نداره باخانواده شوهر معاشرت کنه و گرم بگیره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اهان گرفتم دوس نداره باخانواده شوهر معاشرت کنه و گرم بگیره

گرم گرفتن با رعایت حداقلهای احترام فرق می‌کنه

من خودمم با خواهرشوهرام گرم نیستم ولی جایی ببینیم به هم احترام می‌گذاریم خوب برخورد میکنیم

گرم گرفتن با رعایت حداقلهای احترام فرق می‌کنهمن خودمم با خواهرشوهرام گرم نیستم ولی جایی ببینیم به هم ...

اره من احساس میکنم بی ادب هست البته ببخشید

ایران نیستن چند ماه یکبار تماس تصویری میگیریم

با خواهرشوهرم هفته ای سه چهار بار حرف میزنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بارداره خونه اش یه کوچه با من فاصله داره دوبار رفتم کمکش خونه اش جمع کردم جارو زدم شستم سابیدم دیدم بعدش گفت شما که نباشین ما بیشتر خوشمون هست منم دیگه نرفتم بعضی ها لیاقت ندارن داداشم هم ناراحت شد ولی گفتم اشکال نداره شما خوب باشین چند روز دیگه زایمانش هست دیدنش هم نمیرم جایی که کسی مشتاق دیدارم نیست نمیرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بارداره خونه اش یه کوچه با من فاصله داره دوبار رفتم کمکش خونه اش جمع کردم جارو زدم شستم سابیدم دیدم ...

متاسفم واقعا چه دل سیاهی داره ...جای تشکر

متاسفم واقعا چه دل سیاهی داره ...جای تشکر

بخدا اینقدر بخاطرش تو رو مامانم وایسادم که تو زندگیش دخالت نکن بارها بخاطرش با مامانم دعوا کردم ولی میگم بعضی ها لیاقت ندارن داداشم خوبه منم حرمت نگه میدارم خوبی ها بیشتر تو چشمم میرن تا بدی ها بخاطر همین سکوت میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

تلفنی هیچ وقت ،سالی یک بار عید میرم نیم ساعت ،بچه هام هیچ وقت نمیرند،خودش سالی دوست بار میاد خونم ،ولی بچه هاش هر روز میان،پسر بزرگش که همیشه میگه اول عمه هام بعد پدر ومادرم ،کلا به هم کاری نداریم اون با ما ،ماهم با اون