2777
2789

ب نفع شماست درخاست از طرف همسرت بوده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اموالی ندارع اگرم داشته باشه ممکنه که انتقال داده باشه من میتونم برم دفتر اسناد رسمی ببینم اموالی دا ...

پس همون قسط بندی میشه 

دوستام درخواست مهریه دادن رفتن دفتر اسناد رسمی اینکه بشه همینجوری رفت رو نمیدونم 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

ببینید بدترین و سخترین دوران زندگی دوران عقده  اون هم وقتی طولانی مدت باشه .تا وقتی زیر یه سقف نرفتین معمولا قهرها بیشتر طول می کشه و دنباله دار .ولی نمی تونم بهتون بگم که شما می تونین با این آقا زندگی کنین ولی اگه می خواین زندگی کنین باید دلیل درخواست جدایی شو بفهمین.اگه می خواین زندگی کنین و فکر می کنین برای ترسوندن شما درخواست داده اصلا  فعلا برای مهریه اقدام نکنین. تاکید می کنم اصلاچون دیگه بعد نمی شه درستش کرد

پس همون قسط بندی میشه دوستام درخواست مهریه دادن رفتن دفتر اسناد رسمی اینکه بشه همینجوری رفت رو نمیدو ...

منم درخواست بدم برم دفتر اسناد رسمی برای اموالش امر چیزی ب نام بود ادامه بدم مهریه رو اگر نبود منتظر خودش باشم 

ببینید بدترین و سخترین دوران زندگی دوران عقده اون هم وقتی طولانی مدت باشه .تا وقتی زیر یه سقف نرفتی ...

میگه نمیخام کلا رو نخاستنه بعدشم میگ که من ن خونه دارم نه عروسی حالا عروسی هیچی اما خونه چی