2777
2789

خانوم ۴۵ ساله آمریکا زندگی میکنه ۱۸ ساله مهاجرت کرده ایران یه دانشگاه عالی درس خونده بعد امریکا ادامه تحصیل داده الان تو امریکا هم استاد دانشگاس هم یه شغل سطح بالا داره ۱۲ساله ازدواج کرده یه پسر ۷ ساله داره  شوهرشم خیلی پولدار با شغل و جایگاه بالاهه

این خانوم تو ۲۰ سالگیش وقتی دانشجو بوده تو ایران عاشق هم کلاسیش میشه  هم کلاسیش پسر روستایی بوده خانوم دختر ثروتمند و تهرانی  با سختی و مخاافت ازدواج میکنن حاصلش میشه یه دختر که وقتی ۳ سالش بوده خانوم ولش میکنه طلاق میگیره و مهاجرت میکنه هیچوقتم دیگ تو این ۱۸ سال نیامده دخترش و ببینه یا ارتباطی باهاش برقرار نکرده  علت طلاقم این بوده که وضیعت مالی شوهر اولش اون زمان چون جوون بودن خیلی خوب نبوده متوسط بوده و خانومم عشق خارج و چیزای لاکچری بوده   

این خانوم حق داشته رفته دنبال سرنوشت و خوشبختی خودش؟  گناه دخترش چی بوده که مادرش هیچی به حسابش نیورده شده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دخترش رو هم میبرد

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

همش همین تاپیک رو با این مضمون و متن‌ها و عنوان مختلف میزنی . بپذیر که رها شدی و زندگیتو بکن تنها نیستی خیلیا مثل تو هستن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

مگه روز اول کور بود ندید شرایط آقا رو 

بعدشم مگه آقا تنهایی بچه دار شده

وقتی ادم بچه دار میشه چه زن چه مرد درمقابل اون بچه مسئولن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من اصلا نمی‌گذرم ولی خوب بعضیا اینجوری هستن که از بچشون براحتی میگذرن اون بچه گناهی نداره  غم انگیزه ولی خوب مادرش نتونسته اون زندگیو تحمل کنه چه بسا اگه شوهر اولش پولدار بود با همونو بچش می‌موند دختر هم باید فک کنه مادرش مرده و هیچ وقت بخاطرش خودشو اذیت نکنه و برای زندگی بهتر  باید تلاش کنه 

خوب و بدش رو نمی دونم ولی الان اون زن بهترین لطفی که میتونه به بچش بکنه اینکه از طریق خودش اون رو بب ...

اون زن تو این همه سال کوچکتدین ارتباطی با دخترش برقرار نکرده    دخترشم الان اوضاعش خوبه و نمیخواد هیچوقت بره پیشش

اون زن تو این همه سال کوچکتدین ارتباطی با دخترش برقرار نکرده دخترشم الان اوضاعش خوبه و نمیخواد هی ...

پس الان مشکل چیه؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.