2777
2789
عنوان

لاک ژل و خطر ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست
یعنی چی😅

یعنی مثلا یکی لبوبو میخواد نمیتونه بخره بنا به مسایل مالی یا هرچیز دیگه میگه چیپ داره جن داره و هزار داستان دیگه

ناخن 

کراتین 

بقیه چیزام همینه 

هرکی هر کاری دلش بخواد و پولشوداشته باشه و منع خانواده و شوهر نداشته باشه میکنه ولی در غیر این صورت از ناکجا اباد مقاله و تز و فتوی و ... میاره برای اونیکه میتونه که زهرمارش کنه و بگه تو هم مثل من نکن تا خنک بشم عقده خفم نکنه.

بگم بازم یا متوجه شدی

یعنی مثلا یکی لبوبو میخواد نمیتونه بخره بنا به مسایل مالی یا هرچیز دیگه میگه چیپ داره جن داره و هزار ...

وا 

من قبلا ژلیش انجام می‌دادم

این و دیدم گفتم ب اشتراک بزارم

آدم خوبه ب هم نوعش کمک کنه

حالا آدم میگه هر کی خواست بره اصلا خودشو بکشه اختیارش با خودشه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثلا یکی لبوبو میخواد نمیتونه بخره بنا به مسایل مالی یا هرچیز دیگه میگه چیپ داره جن داره و هزار ...

بله من پول رنگ مو و کاشت و کراتین ندارم حق با شماست خواستم ایشون رو منع کنم مبادا انجام بده و من حسرت بخورم 🥲

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

بله من پول رنگ مو و کاشت و کراتین ندارم حق با شماست خواستم ایشون رو منع کنم مبادا انجام بده و من حسر ...

ناقلا🤣🤣

به خدا مردم قاطی کردن 

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

دانشمندا برای اینکه ماها خوشگل نشیم میان میگن اینا ضرر داره چون عقده ای هستن💔

اره حسودن😁

وا من قبلا ژلیش انجام می‌دادماین و دیدم گفتم ب اشتراک بزارمآدم خوبه ب هم نوعش کمک کنهحالا آدم میگه ه ...

اره اطلاع رسانی واقعی و صحیح خیلی خوبه

از اون خوبتر احترام به انتخاب هر کس بعد اون اطلاعرسانیه نه اینکه بیان بگن پولشون حرومه یا اونا که ژلیش دارن نماز و غسلشون قبول نیس.

اینا به خودشون و خداشون و شرایط زندکیشون ربط داره.

اینکه یکی با انجام ندادن اینکارا همسرشو از دست میده چون اقایی از نوع هول و پلنگ بازه رو ما نمیدونیم. ما نمیدونیم عر کس تو چه شرایطیه که تصمیم میگره یه کاری بکنه .

صلاح کار خود خسروان دانند.

با فتوی و مقاله و تز فقط خودمونو کوچیک میکنیم وگرنه هر کی میتونه سرچ کنه و مشورت بگیره صد در صد عم اونکارو کرده بعد تصمیمشو گرفته.

تا خالا ندیدم بی فمر کاری یکی بکنه 

بله من پول رنگ مو و کاشت و کراتین ندارم حق با شماست خواستم ایشون رو منع کنم مبادا انجام بده و من حسر ...

نه شما کلا دوست داری همه چیو بد جلوه بدی 

دیگه کسی که به اسپند میگه سرطان زا به ژلیش ناخن هم گیر میده 

نه شما کلا دوست داری همه چیو بد جلوه بدی دیگه کسی که به اسپند میگه سرطان زا به ژلیش ناخن هم گیر میده

خب شما انجام بده من روی سخنم با استارتر بود خیلی زشته یهو بیای یه سری حرف نامربوط درباره من بزنی و تاپیک ها رو زیر و رو کنی

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

خب شما انجام بده من روی سخنم با استارتر بود خیلی زشته یهو بیای یه سری حرف نامربوط درباره من بزنی و ت ...

ول کن عزیزم بعضیا کلا رو مخن